4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Uzman Array sheone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.636
    İtibar Gücü
    21

    Post Canon EOS 60D

    Giriş
    Geleneksel olarak Canon, profesyonel kameralarından daha düşük fiyata sattığı yarı profesyonel DSLR cihazlarının isimlerinde çift haneli sayıları kullanır. Bu gelenek 2009 sonlarına doğru çıkan Canon 7D modeli ile akıllarda bazı sorular bıraktı. Çünkü 7D profesyonel kameralar için yeni bir sınıf oluşturuyordu. Bu model çift haneli 50D ile üst seviye 5D Mark II arasında bir yere sahipti.

    Tasarım ve Kullanılabilirlik
    60D modeli 50D’den daha küçük bir boyuta sahip ayrıca artık gövdesinde metal kullanılmıyor. Yüksek çözünürlüklü bir sensöre, CF yerine konumlandırılmış bir de SD kart yuvasına sahip. En fazla ISO ayarı da 3200’den 6400’e çıkarılmış. Ayrıca, 7D’nin ekranından daha yüksek çözünürlüklü bir ekranı olan 60D’nin çekim hızı da düşürülmüş. 50D 6.3 fps ile çekim yaparken, 60D 5.3 fps ile çekim yapabiliyor. Joystik kaldırılmış fakat yerine teker kontrol getirilmiş. HD video kayıt özelliği de düşünülmüş. 60D’nin en büyük özellikleri ise Soft Fokus (Yumuşak Odaklama) ve Oyuncak Kamera.
    Canon ergonomiden de taviz vermemiş. 60D oldukça güzel bir kullanılabilirliğe sahip. Üst kısmına konumlandırılmış LCD ekranı birçok özelliği gösterirken, tek fonksiyonlu düğmeler ile bu özellikleri değiştirmek çok kolay.
    Yeni Live View düğmesi ile ekranın üzerinde, LCD ekrana görüntüyü aktarıp aktarmama işine yarıyor. Ayrıca bu düğme video modunda kaydetme özelliğini başlatmada da kullanılıyor.


    Sonuç
    550D ile arasındaki yaklaşık 300$ fark ile oldukça makul alternatifler sunuyor. Aslında özellikleri ile yarı profesyonel çizgiden fazlasını sunuyor. Daha yüksek ISO değerlerinde daha az güçlü kullanımı, daha fazla görüntü gürültüsü ve daha küçük bir tampon sunan 550D alabilirsiniz. Ancak 60D kullanım açısından 550D’den daha iyidir.
    Konu sheone tarafından (19-01-2011 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    6
    İtibar Gücü
    0
    Çok süper bir makina , proffessional bir makina...

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    6
    İtibar Gücü
    0
    Professionaller için bir fotğraf makinası merceği oldukça iyi , Çok güzel kareler yakalanır.

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2012
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    12
    İtibar Gücü
    12
    kullananlar detay verebilir mi??

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2