Geçtiğimizgünlerde İnternet üzerinde gezinirken rastladığım ve harikaIphone kılıfları bulduğum bir İnternet sitesinin piyasa değeridaha yüksek olan bir çok markayı içinde bulunduran Iphone,Blackberry, Samsung, Htc, Galaxy Tab, Ipad 2 ve benzeri markalarınkılıflarının satışını piyasaya oranla uygun fiyatlara satıpayrıca vitrin kısmında belli başlı ürünleri indirimli olaraksatan güzel bir İnternet sitesi ayrıca alışveriş sistemleri çokkullanışlı diğer popüler alışveriş ve e-ticaret sistemlerinisizlere aratmayacak kadar iyi dizayn edilmiş.

İphone Kılıfı ile yeni tasarım görünümüyle dikkat çeken 2012 modellerinden olantelefonunuza şık bir görünüm sağlayın ve koruma altına alın.Farklı tasarımlarda bayanlar ve beylere göre de özel olaraktasarlanmış kılıflar ile tarzınızı ortaya çıkartın

Blackberry Kılıfı ile Metal,plastik ve silikondan özel olarak telefonunuzu korumak amaçlıtasarlanan cihazınızın ilk gün ki görünümünü korumasınısağlayın. Şık ve renkli olan tasarımları ile cihazınızındikkat çekmesini sağlayın.

Samsung Kılıfı ile tüm samsung marka mobil cihazlarınız için özel tasarlanmışkaliteli görsel ve renkli kılıflar ile sizi yansıtan bir telefonkılıfına sahip olabilirsiniz.

Htc Kılıfı ile özel olarak hazırlanmış ve yılın moda tasarımları olan kılıflarile telefonunuzu ve hayatınızı renklendirin. Telefonunuzu parmakizi, darbe ve çiziklerden korumaya yardımcı olacak Htc kılıfsatın alarak uzun süre kullanabileceğiniz şık bir kılıfa sahipolurken özel koruma sağlayın.

Galaxy Tab Kılıfı ile son zamanların en yeni tasarımlarından Galaxy Tab’ını oluşandarbe, çizik ve parmak izlerinden koruyacak. Elegant görünümlerive ilginç tasarımları ile telefonunuza çok farklı bir havakatacak. Galaxy Tab kılıf çok kullanışlı yapıları ileyaşamınıza kolaylıklar sağlayacaktır.

İpad2 Kılıfı ile 2012 yılının en çok tercih edilen ve şık tasarımları burada iPad 2ni bekliyor. İpad 2 kılıf ile hem ipadlerinize elegant bir görünümkazandırır hemde meydana gelen çizik ve darbelerden koruyarakcihazınızın ilk gün ki gibi görünmesinisağlarsanız.

Ayrıca
Kılıf Market in diğer ürünleri olan ekranjelatini veçeşitli telefonaksesuarları 'damevcuttur.


Örnek Resim