Çeşme Electrolüx servisi sayesinde bakım onarım, tamir ve arıza adımları anında sonuca bağlanacaktır. Oldukça nitelikli şekilde hizmet veren ve 20 senelik bir tecrübeye sahip olan ekibimiz küçük ev aletlerinden beyaz eşyalara kadar her alanda hizmet vermektedir. Siz de verimli ve sorunsuz bir iletişim adımını tamamladıktan hemen sonra servisimizin tarafınıza yönlendirilmesini beklemelisiniz. 4445525 numarası üzerinden anında müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.
Bakım Hizmetinden Yararlanın
Cihazlarda bir sorun meydana gelmese dahi genel çalışma performanslarının değerlendirilmesi ve teknik aksamların kontrol edilmesi için bakım adımından da faydalanabilirsiniz. Bu şekilde yaşanabilecek büyük çağlı sorunları da ortadan kaldırma imkanını elde edeceksiniz. Bakım hizmetinden istifade etmek sizin için cihazların çalışma performansını da artırır!
Birinci Kalite Yedek Parça Kullanımı
Kişilerin kullanmış oldukları tüm cihazlar birinci kalitedir. Bu nedenle yağılan bakımın ve tamir adımlarının sorunsuz şekilde işlediği de ayrıca dile getirilmelidir. Yapılan raporlamada hangi ürünlerin kullanıldığı ve maliyetin ne olduğu ile alakalı zaten bilgilendirileceksiniz.
Sorun Tespiti
Çeşme Electrolüx servisi anında ekibin belirtmiş olduğunuz adrese gönderilmesi mümkün kılınacaktır. Sorun tespit adımlarının en kısa sürede tamamlanması için doğru noktada bulunuyorsunuz. Sorunun kısa sürede tespit edilmesi ve giderilmesi için büyük çaba sarf edilmektedir. Özellikle sorun tespit ve arıza adımlarında hangi aşamaların kaydedildiği ile alakalı da süreç incelemeye alınacaktır. Raporlama adımlarına yer verilecektir.