yolca-1.jpg
Aydınlatma direkleri, yaşam alanlarının huzurlu ve ferah olmasını sağlıyor. yol aydınlatma direkleri, sokak aydınlatma direkleri, cadde aydınlatma direkleri, park, bahçe aydınlatma direkleri, bina çevreleri aydınlatma direkleri gibi çevre aydınlatma direkleri, son teknoloji yapılarıyla öne çıkıyor. Şık tasarımları ile müşterilerimizin talebine göre uygun yükseklikte üretilebiliyor. Gösterişli ürünler olması sebebiyle, uygulandıkları alanların dekorunu değiştiriyor ve şık bir görüntü oluşturuyor. Böylece caddelerin, sokakların, bahçelerin aydınlatılması sağlanırken görsel prestiji de yükseltilmiş oluyor.

Çevre Aydınlatma Direkleri Son Derece İşlevseldir

Çevre aydınlatma direklerimizde LED ampul kullanılıyor. LED ampuller, büyük oranda enerji tasarrufu sağlarken yüksek oranda aydınlatma performansı da sunuyor. Üstelik görsel açıdan da hoş bir görüntü oluşturuyor. Çevre aydınlatma direkleri, galvaniz demir boru, paslanmaz vidalar, elektrostatik toz boyalar, temperli cam tekniği ile üretilen armatürlerden üretilmektedir. Üretimini yaptığımız çevre aydınlatma direkleri, su geçirmez özelliğine sahip olduğu için kış aylarında rahat kullanım sağlar. Uzun ömürlüdür. Çevre aydınlatma direkleri birçok projede kullanılmakta, lazer kesimli yazı uygulamaları yapılabilmektedir. Yazı uygulaması direklerde hoş bir görüntü oluşturduğu gibi renkli LED uygulamaları ile aynı alanda farklı görsel efektlerin oluşturulması da mümkün hale gelmektedir. LED’ler tek renk olabildiği gibi farklı renk geçişleri olan uygulamalar da yapılabilmekte, hem aydınlatma hem de tanıtım, reklam, logo sunumları yapılabilmektedir. Çevre aydınlatma direkleri, aydınlatma işlevinin yanında farklı amaçlara da hizmet edebilmekte, reklam uygulama alanları barındırabilmektedir.

Çevre Aydınlatma Direkleri Uygun Maliyetlidir

Çevre aydınlatma direkleri çeşitlerimiz en uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Fiyatlar, direklerin yüksekliğine, uygulanan ayrıntılara, kullanılan ampul uygulaması ve ampul sayısına göre değişmektedir. Sitemizden gerekli incelemeyi yaparak tarafımızdan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.