3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    DM Sever Array cem_alz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    165
    İtibar Gücü
    17

    Cihazlar Artık Türk Teknisyenlerin Bulduğu Trimbox ile Yıldırım ve Yüksek Gerilimden

    Bursa'da üretilen Trimbox isimli bir cihazla artık yıldırım ve yüksek gerilim sonrasında cihazlar yanmayacak.

    Bursa'da faaliyetini sürdüren Yurttaş Mühendislik tarafından geliştirilen ve dünyada bir ilk olan sanayi ile evlerdeki yüksek elektrik akımını önlemeye yarayan TRİMBOX cihazının tanıtım toplantısı düzenlendi. Tamamı yerli üretim olan cihaz Türk teknisyen tarafından tasarlandı. Sanayi ve evlerde sigorta çıkışına takılarak yüksek gerilime karşı önlem amacıyla buluşu yapılan cihaz, yıldırım ve yüksek gerilim akımlarına karşı elektrikli aletleri koruyor.

    Elektronik devre çözümleri, komple güvenlik çözümleri ve harita mühendislik-müşavirlik uygulamaları alanlarında faaliyetini sürdüren Yurttaş Mühendislik bu ürünle dünyada en büyük sıkıntılardan birine çözüm bulmanın gururunu şaşamış oldu.

    Tanıtım toplantısında konuşan Yurttaş Mühendislik Genel Müdürü Evren Yurttaş, iki mehendis kardeş olarak kurdukları şirketleri ile tek hayalleri olan üretim yapmayı da Trimbox cihazı ile gerçekleştirdiklerini belirterek, "Henüz 2006 sonlarındayken özellikle tekstil fabrikalarında büyük bir problem olan elektronik kartların yanması problemini özel bir istekle çözdüğümüz bir elektronik devre olan Trimbox, şehir şebekesinde iş yapılan firmaların talepleri ile montajını yaptığımız ürünlerin de korunması olarak müşterilerimize özel olarak üterilmeye başlandı." dedi.

    Taleplerin yoğunluk kazanması ve asıl hayalleri olan üretim yaparak ülkeye katma değer kazandırmak istediklerinden dolayı Trimbox cihazının 2008'in ortalarında seri üretimine başladıklarının altını çizen Evren Yurttaş, şöyle dedi: "Önce marka patent başvurusu, TSE başvurusu ve diğer yasal prosedürleri yerine getirdik, ardından da dünyada tek olması itibariyle de uluslararası patent başvurusunu yaptık."

    İki temel formatta üretim yaptıklarını anlatan Evren Yurttaş, "220 ve 380 voltluk olmak üzere iki formatta 30'u aşkın çeşitte üretilen Trimbox, çok yakında 14 ülkeye Türk makine üreticilerinin tüm makinalara katılmak suretiyle ihraç edilecektir. Ayrıca, tek olan ürüne evlerde iki yıl, fabrikalarda ise bir yıl garanti veriyoruz. Dünyada tek olan Trimbox ile tüm dünyada şebeke kaynaklı problemler garanti kapsamı dışındadır, ancak bu tabloyu biz Trimbox ile yıktık. Trimbox cihazı ile önce yanmayacağına garanti veriyoruz, ardından şebeke kaynaklı oluşacak hasarları dahi garanti kapsamında tutuyoruz." şeklinde sözlerini sürdürdü.

    Sigorta çıkışına bağlanan Trimbox cihazının 50 ile 250 Euro arasında değiştiğinin altını çizen Yurttaş Mühendislik Genel Müdürü Evren Yurttaş, "Yıldırım ve yüksek gerilimden gelen akım sigortadan sonra cihaza gelir. Cihaz burada akımı düzenledikten sonra devreye verir. Eğer yıldırım gibi çok yüksek gelirse o zaman kendi yanar ve sigortayı attırır." şeklinde konuştu.
    Konu cem_alz tarafından (23-07-2009 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.

    WEB TASARIM & FLASH

  2. #2
    Acemi Üye Array fikretoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    40
    İtibar Gücü
    15
    Tebrikler! Türk teknisyenleri ile gurur duydum. Umarım kullanımı yaygınlaşır.

  3. #3
    DM Sever Array cem_alz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    165
    İtibar Gücü
    17
    Cihaz potansiyeli çoq yüksek şimdi yurtdışı ihracatı için belge onayları yapılıyor önümüzde bir engel olmassa yeni bi cihaz daha çıkarılıyor yakında duyururum.
    Konu cem_alz tarafından (11-10-2009 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.

    WEB TASARIM & FLASH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. amatör levent yıldırım
    By yildiri_m in forum İndir (download)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24-09-2008, 20:41
  2. amatör(levent yıldırım)
    By yildiri_m in forum İndir (download)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23-09-2008, 20:56
  3. tüm cihazlar için atv biss key girme
    By dunyaelektronik in forum Uydu Yayın Sistemleri
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 17-09-2008, 06:09
  4. amatör(levent yıldırım)
    By yildiri_m in forum İndir (download)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 28-08-2008, 15:46

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2