Çocuk Workshop Etkinlikleri - Biletinial.com

Biletinial.com isimli web adresi bünyesinde her biri birbirinden kaliteli Çocuk Workshop Etkinlikleri yer alır. Buradaki çocuk etkinlikleri takvimine göz atmak ve hızlı bir şekilde bilet satın almak adına https://www.biletinial.com/tr-tr/kids sayfasına girmenizi tavsiye ederiz.

Sitede Çocuk Workshop Etkinliklerine ek olarak:

+ İstanbul’da Çocuk Etkinlikleri
+ Bursa’da Çocuk Etkinlikleri
+ Ankara’da Çocuk Etkinlikleri
+ Çocuklara Göre Vizyondaki Filmleri de yer alır.

Sitedeki bazı Çocuk Workshop Etkinlikleri şu şekildedir:

Yazan Çocuklar Atölyesi: Atölye Hakkında Yazarlığa hevesi ve yeteneği olan çocuklar kurmaca yazımının temel prensiplerine hızlı bir giriş yapıyor. “Olay örgüsü nasıl yazılır, kendi karakterini nasıl yaratırsın, yazar gözlüğü de nedir?” gibi sorulara cevap aranan atölyede çocuklar, yaratıcı yazarlık egzersizleri yaparak kalemlerini iyice açıyor
Müzede Kostümlü Drama: Bu değerli çocuk etkinliği ile birlikte, empati kurmayı, stresi en güzel şekilde yönetmeyi, problemleri çözmeyi, planlamayı ve zamanlamayı kostümlü drama eşliğinde öğrenebilirsiniz.
Sokak Oyunları ile Matematik: Bir zamanlar, güneşin her zaman parladığı, renkli evleri ve neşeli çocuk sesleriyle dolu küçük bir kasabada "Matematik Sokağı" adında büyülü bir yer vardı. Bu sokakta yaşayan çocuklar, her gün dışarıda oynayarak ve bir yandan da matematiği öğrenerek büyüyorlardı.
Mutfak Teması ile Oyunla Matematik: Bir zamanlar, renkli ve neşeli bir ormanın kenarında, minik bir köy vardı. Bu köyde, tüm çocukların hayran olduğu, güleryüzlü ve yetenekli bir çocuk şef yaşardı: Şef Mini. Şef Mini, her zaman yanında sevimli yardımcısı ile dolaşırdı. İkili, ormanda yaşayan hayvan dostları için lezzetli yemekler ve tatlılar yapmayı çok severdi. Bir gün, Şef Mini, köydeki tüm çocukları maceraya davet etti.
Dedektif Teması İle Oyunla Matematik: Dedektifler her istasyonu başarı ile bitirip rozetlerini aldıklarında hazinenin yerine ulaşabilecekler ve Matematik Ülkesini kurtarabileceklerdir.