Commvault’un önceden optimize edilmiş yeni bulut veri koruma modeli, müşterilerin AWS Cloud’da maliyeti düşürmelerine, çevikliği ve Commvault Software’in dağıtım hızını artırmalarına izin veriyor

Müşteriler, veri depolamayı doğrudan özel AWS servislerinde kolayca yapmak için, AWS Marketplace yoluyla satın aldıkları uygulamalara Commvault’u ekleyebiliyorlar

Commvault müşterisi Dow Jones, altyapısının yüzde 50’den fazlasını AWS Cloud’a taşımak için Commvault Software ve AWS’nin birleşen gücünü kullanıyor

Tinton Falls, NJ, 23 Ocak 2017 – Kurumsal yedekleme, kurtarma, arşivleme ve bulut alanında global bir lider olan Commvault (NASDAQ: CVLT), müşterilerin önceden optimize edilmiş, dağıtımı kolay ve onaylanmış bir çözüm ile veri koruma ve yönetimini basitleştirmelerini sağlamak amacıyla, Amazon Web Services (AWS) için yeni referans mimarilerini sundu. Doğrudan Commvault tarafından ve AWS Marketplace üzerinden sunulan referans mimariler, Commvault Data Platform’un organizasyonların yedekleme, arşivleme ve kurtarma için AWS Cloud’un kullanımını optimize etmelerine nasıl yardımcı olacağı üzerine kurumlara net bir kılavuz sağlıyor. Commvault ayrıca, var olan müşterilerin lisanslarını AWS Marketplace aracılığı ile etkinleştirilen uygulamalara uygulayabileceklerini duyurdu. Müşteriler de, Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon S3 Standard gibi AWS servisleri, Infrequent Access (Amazon S3-IA) ve Amazon Glacier’e özel veri depolamaya kolaylıkla ve doğrudan sahip olacaklar.

AWS ile onaylı Commvault referans mimarileri, Commvault müşterileri için karma altyapı veri korumasını daha da basitleştirirken, maliyeti azaltır, çevikliği artırır ve yedekleme, arşivleme ve kurtarma için AWS Cloud ile Commvault Software dağıtımını hızlandırır.

Amazon Web Services, Inc ., Dünya İş Ortağı Ekosistemi Başkan Yardımcısı Terry Wise, “AWS ve Commvault, kurumların veri koruma stratejilerine bulutu katmalarına yardım etme vaadini paylaşıyorlar. Commvault’un bu yeni onaylı referans mimarilerinin çıkışı, ortak müşterilerimiz için AWS Cloud ile Commvault Data Platform’un kullanımını daha da basitleştiriyor. Böylece işletme ve sermaye giderlerini düşüren veri koruma projelerinin kurulumunu hızlandırmalarına yardım ederken, iş verilerine güvenilir, güvenli ve hızlı erişim de sağlıyorlar” dedi.

News Corp’un sahibi olduğu, global bir haber ve iş bilgileri sağlayıcısı olan Dow Jones, bir dönüşüm atölyesine gidip referans mimari kılavuzunu inceleyen ilk Commvault müşterilerinden biriydi.

Dow Jones, Başkan Yardımcısı ve Altyapı ve Bulut lideri Shaown Nandi, “Bu bulut veri modelini kullanarak elde ettiğimiz başarı göz önüne alındığında, diğer müşterilerin, veri kurtarmak, altyapı maliyetlerini düşürmek ve bant yönetimini ortadan kaldırmak için SLA’ları iyileştirmek amacıyla, AWS ile Commvault’un referans mimarisini kullanarak gelişmelerini bekliyorum. Bugüne kadar altyapımızın yüzde 50’den fazlasını buluta taşıdık. Commvault’un veri yönetimi çözümü ile, verilerimizi kendi mekânımızda, bulutta veya ihtiyacımız olan her yerde yönetme esnekliğine sahibiz. Bugün, verileri kurtarma, azaltılmış altyapı maliyetleri ve bant yönetimi olmadan iyileştirilmiş SLA’lara sahip esnek bir veri koruma modeline sahibiz” dedi.

Commvault, Bulut İş Birimi Genel Müdürü Sabrinath Rao, “Başka hiç bir veri koruma şirketi, müşterilerin maliyetleri azaltmalarına ve AWS Cloud’daki çevikliği artırmalarına izin vermek için Commvault’un yaptığından daha fazlasını yapamaz. Kurumlar, bulut kurulumlarını ve karma altyapıları yaygınlaştırırlarken, artan sayıda uygulama artık daha kısa kurtarma süresi istiyor. Commvault, veriler nerede olursa olsun (kendi mekânınızda, AWS Cloud’da veya mobil ortamda), veri yönetimini basitleştiren güçlü birleşik bir platform sunarken, maliyetleri ve riskleri de azaltıyor” dedi.

Güçlü Commvault Data Platform ile AWS Veri Yönetimini Basitleştirme
AWS Depolama Uzmanlığı statüsü ile bir AWS İleri Teknoloji İş Ortağı olarak Commvault, kurumların karma ve herkese açık bulut altyapılarına geçmeye ilişkin veri yönetimi zorluklarını çözmelerine yardımcı olmada bir liderdir ve şu anda AWS Cloud’da 30 petabyte’tan daha fazla veriyi yöneten kurumlar tarafından kullanılmaktadır.

Commvault’un tek, birleşik platformu, günlük yedekleme ve veri kurtarmadan uzun vadeli arşivlemeye kadar veri korumasını basitleştirirken, aşağıdaki güçlü veri yönetimi özelliklerini de sunuyor:
· Veri arama ve almayı basitleştiren ve veri kurtarmayı hızlandıran indeksleme ve kataloglama özellikleri.
· Kurumun kendi mekânındaki altyapı ve AWS arasında otomatikleştirilmiş, politika temelli veri hareketi, kurumların verileri Amazon S3, Amazon S3-IA veya Amazon Glacier’de depolamalarını ve tüm iş yüklerini doğrudan Amazon EC2 örneklerine taşımalarını kolaylaştıryor.
· AWS Snowball’u kullanarak petabyte ölçeğinde büyük çapta verilerin alınması ve verilerin taşınması için destek.

Commvault, kurumların yerel disklerinde veya diğer cihazlarda bulunan verilere uyguladıkları ile aynı veri kurtarma ve koruma politikalarını AWS’deki verilere de uygulamalarına izin veriyor. Kurumlar, Commvault’un güvenlik, şifreleme ve tekilleştirme özelliklerini AWS’ye kadar genişleterek, maliyetleri düşürebilir ve karmaşık komut yapıları oluşturma ihtiyacını ortadan kaldırabilirken, nerde olurlarsa olsunlar herhangi bir formattaki bütün verileri yönetmek için kullanabilecekleri tek bir uçtan uca çözümün güvenliğini de sağlayabilirler.

Commvault Data Platform ve Çözümler Portföyü Hakkında
Commvault çözümler portföyünün onbirinci sürümü, müşterilerin kritik iş öngörülerini açığa çıkarmak ve teknoloji yatırımlarından yeni değerler elde etmek için eski veri yönetiminden modern veri ortamına geçişi hızlandırarak verilerini etkinleştirmelerine yardım etmek için eşsiz bir şekilde konumlanmıştır. Commvault çözümler portföyü, gelişen pazar trendlerini, büyüme ve müşteri kullanım durumlarını karşılayacak şekilde, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşivleme ve dosya senkronizasyonu ve paylaşımı alanlarında endüstrinin önde gelen bir ürününü içeriyor. Commvault Data Platform ise, açık ve standart temellidir, müşterilerin verileri daha iyi kullanmalarına, BT operasyonlarını iyileştirmelerine ve üçüncü parti yenilikçiliğe izin vermelerine yardım eder.

Commvault Hakkında
Commvault , veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçidir, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak ve modern veri ortamlarına geçmeleri için verilerini etkinleştirmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,700 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek için — ve sizin için veri çalışmalarınıza nasıl yardımcı olabileceğini görmek için — commvault.com’u ziyaret edin.

# # #

Commvault’un Güvenli Liman Beyanı: Müşterilerin sonuçları buradaki ifadelerden maddi olarak farklı olabilir; Commvault tüm müşterilerin yukarıda ifade edilen kazançları elde edebileceğini garanti etmez. Bu basın bülteni ileriye yönelik ifadeler içerebilir, bunların arasında rekabet faktörleri, yazılım ürünleri ve ilişkili servislerin geliştirme, üretim, pazarlama ve satışının doğasında olan zorluklar ve gecikmeler, genel ekonomik şartlar ve benzerleri gibi risklerin ve belirsizliklerin söz konusu olduğu finansal tahminlere ilişkin ifadeler olabilir. Commvault'un geleceğe ilişkin inançları, planları, beklentileri veya amaçları, 1933 Menkul Kıymetler Kanunu’nun 27A bölümünde ve 1934 Menkul Kıymetler Borsası Kanunu’nun 21E bölümündeki düzenleme kapsamındaki geleceğe yönelik ifadelerdir. Bütün bu ileriye yönelik ifadeler, 1995 Menkul Kıymetler Davası Reformu Kanunu’nun güvenli liman hükümlerine uygun olarak sarf edilmiştir. Gerçek sonuçlar beklenen sonuçlardan maddi olarak farklı olabilir. Commvault, ileriye yönelik beyanlarını güncellemeyi taahhüt etmez. Herhangi bir ürün sürümünün geliştirilmesi ve zamanlamasının yanı sıra özelliklerinin veya fonksiyonlarının herhangi biri bizim takdirimize kalmıştır.

©1999-2016 Commvault Systems, Inc. Bütün hakları saklıdır. Commvault, Commvault ve logosu, "C hexagon” logosu, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Commvault OnePass, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, Quick Snap, QSnap, IntelliSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, ROMS, APSS, Commvault Edge, Commvault GO ve CommValue, Commvault Systems, Inc.’in tescilli markaları veya kayıtlı tescilli markalarıdır. Diğer bütün üçüncü parti markalar, ürünler, servis isimleri, tescilli markalar veya kayıtlı servis markaları, sahiplerinin mülküdür ve sahiplerinin ürün veya servislerini belirlemek için kullanılırlar. Tüm özelliklerin haber vermeden değiştirilebilmesi söz konusudur.