Dünya bellek üretici devlerinden biri olan Corsair bugün yeni Dominator GTX üst seviye DDR3 bellek modüllerini duyurdu. Intel ve AMD platformlarının her ikisi için de özel olarak yüksek performans için üretilen bellekler oyuncular ve hız aşırtmacılar için çok ideal bir çözüm olarak görünüyor.

Intel X58 ve P55 yongasetli platformlarında özel olarak test edilen bellekler 8-8-8-24 zamanlamalarında 1.65V gerilim ile 2250MHz frekansta stabil olarak çalışıyor. Dünya rekoru kırmak için özel olarak tasarlanan sistemlerde çok gözde bir bileşen olması da bu sayede mümkün kılınmış.

Intel sistemlerde inanılmaz frekanslarda başarılı sonuçlar vermesine ek olarak AM3 platformunda da 1800MHz frekansta CL6 gecikmeler ile stabilite sağlamış. AMD Phenom II işlemcileri ile çok güçlü ikili olan bellekler gerçekten de gösterdikleri başarım ile göz dolduruyor.



Yukarıdaki görselde de hangi platformda hangi frekanslarla çalışabilidiğini görebilirsiniz. Çok yüksek frekanslara çok düşük gecikmelerle ulaşan bu bellekleri gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ediyoruz.