Crysis 2


Maksimum eğlence hız kesmeden devam ediyor. Yerli Kardeşler'in devasa eseri Crysis, yoluna Crysis 2 olarak devam edecek. Bu oyun ile bir ilk yaşanacak; Crysis 2 konsollar için de üretilecek.

Gelişmeler

Elde edindiğimiz bilgilere göre Crysis 2 geliştirme ekibinin oyunun yapay zekâsını yeniden tasarladığını ve böyleklikle bilgisayar tarafından yönlendirilen karakterlerin, yeni geliştirilen ortam ile tam uyum içerisinde olacağını öğrendik. Ayrıca geliştiricilerin yapay zekânın yanısıra, baştan yaratılan bir bionic ortam üzerinde çalışma faaliyeti içerisinde olduklarını da unutmadan söyleyelim. Bu ortamın çok konuşulacağından bahsediyorlar. Crysis'den farklı olarak daha göz alıcı, daha çarpıcı, daha etkileyici ve daha zevkli olacağı şimdiden netlik kazanmış durumda.

Oyunun üzerinde durulan bi diğer nokta ise konsollar için de üretilecek olması. Bildiğiniz gibi Crysis konsollar için çıkmamış sadece PC için çıkmıştı. Sonradan konsollar için geliştirilmesi hakkında birçok dedikodular oldu ancak yine de çıkartılmadı. Bu kez Yerli Kardeşler Crysis 2'yi, CryEngine3 oyun motoru ile geliştirecekler. CryEngine3 hem günümüzün oyun konsolları, yani Xbox 360 ve Playstation 3 için hem de gelecekteki yeni nesil oyun konsolları için kullanılabilecek. Tabi ki masaüstü bilgisayar içinde bu geçerlidir.

Çıkış Tarihi

Oyunu bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürmeyi hedefliyorlar. Biz de merakla bekliyoruz.

Video