9 sonuçtan 1 ile 9 arası
  1. #1
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Yer
    antep
    Mesajlar
    54
    İtibar Gücü
    0

    cs 1.5 server kurulumu

    -SORULAR-

    1-) CS'yi tek kişi oynamak mümkün mü?
    Evet. Botlar, yani bilgisayar tarafınan yönelendirilen sanal oyuncular ile tek kişi CS ve hatta çeşitli botlar tarafından desteklenen tüm HL modifikasyonlarını oynamanız mümkün.

    CS 1.5 için bu konudaki en iyi seçenek PoDBot ve RealBot

    CS 1.6 için ise RealBot ve AkimBot'un son versiyonlarını kullanabilirsiniz.

    Yakın zaman içerisinde çıkacak olan CS: Condition Zero ile birlikte kendinden bot desteği de oyuna eklenmiş olacak. CZ ile gelecek botların şu ana kadar yapılmış her tür bottan katbe kat üstün olduğu iddia ediliyor. Botların bir güncelleme paketi olarak CS: CZ almayanlar için de hizmete sunulup sunulmayacağı henüz net değil.

    2-) HLDS (Half-Life dedicated Server) nedir? Ne işe yarar? Nasıl kurulur?
    bknz.

    3-) Ben cafemde CS server kurdum. kendi serverımda nasıl admin olurum? / Nasıl uzaktan yönetebilirim?
    HLDS (Half-Life Dedicated Server)'ın uzaktan yönetimi için kısaltması rcon olan Remote Control sistemi mevcuttur. Bu sistem sayesinde, HLDS'ye oyundayken veya rcon erişimi sağlayan herhangi bir araç yardımıyla uzaktan erişerek, aynı makinanın başındaymış gibi, istediğiniz komutu çalıştırıp, istediğiniz değişkenleri değiştirebilirsiniz.
    Bunun için, rcon_password komutuyla servera bir rcon şifresi atamalısınız. Bu şifrenin kalıcı olması ve server baştan açıldığında ve harita değiştiğinde iptal olmaması için bunu sever.cfg dosyanıza kaydedebilirsiniz. Bundan sonra yapmanız gereken, herhangi başka bir pcden oyuna bağlandığınızda, yine aynı şekilde consola "rcon_password şifreniz" yazarak kendinizi sunucuya tanıtmak ve komutların başına rcon ekleyerek serverda çalıştırmaktır.

    Örneğin:
    rcon changelevel de_nuke
    rcon mp_firenlyfire 1

    4-) Admin-Mod nedir? Ne işe yarar?
    Admin-Mod, internette çalışan Half-Life tabanlı serverlar için geliştirilmiş sunucu taraflı bir uzaktan erişim+yönetim yazılımıdır. Sunucuda tam yetki sahibi olmayı sağlayan rcon şifresini sunucuda yaptırım gücü bulunacak herkese dağıtmak sağlıksız olduğundan ve ekstra ihtiyaçlardan dolayı bu tür bir yazılımın geliştirilmesine gerek duyulmuştur. Cafe türü ortamlar için pek bir gereği olmayıp rcon yeterlidir. Ancak bu gün itibariyle özellikle internetteki CS serverlarının çok büyük bölümü Admin-Mod kullanmaktadır.

    Admin-Mod kurulumu ile ilgili Türkçe dökümana bu adresten ulaşabilirsiniz. Ayrıca, oldukça ayrıntılı bilgi, teknik destek, download adresleri, script arşivleri ve Admin-Mod ile iligli en iyi haberlere web sitesinden ulaşabilirsiniz.

    5-) Admin-Mod'un alternatifi varmı?
    PLBot ve CS-Guard'ın yapımcısı tarafından geliştirlen Admin-Mod alternatifi ClanMod adında kurulumu ve kullanılması çok daha basit bir yazılım mevcut.
    Ayrıca amxmod adında kurulumu adminmod'a daha çok benzeyen, ancak kapasitesi ve Warcraft3 tarzı oyun oynamanızı sağlayan wc3 plugini gibi ekstralarıyla büyük yankı uyandıran bir alternatifini de tavsye edebilirim.

    6-) Nasıl server açılır?
    Üstüne HLDS kuracağınız işletim sistemine göre (Linux/Windows) aynı işletim sistemi üzerinde çalışan bir internet serverının yetkilisiyle temasa geçerseniz, size HLDS crack konusunda yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, 16-18 kişilik standart bir CS serverının sorunsuz çalışabilmesi için önerilen kullanılabilir upload bant genişliği 512kbit/sn dir. Bu kadar bant genişliğine sahip internet bağlantısı Türkiye şartlarında oldukça pahalı olduğundan fazla hayalperest olmamak lazım.

    Yine de direk olarak altyapısını kendiniz sağlamanız oldukça pahalı olduğundan, daha düşük ücretler karşılığında kendinize server kiralayabilirsiniz. Şu an bu hizmeti veren www.krkn.net, www.trbil.net, www.turksystems.net, Kolayoyun.com var.

    CS serverı açmak için gerekli ve altyapı ve server kurulumu+yönetimi ile ilgili geniş bilgiye http://server.counter-strike.net adresinden ulaşabilirsiniz.

    7-) CS ve Half-Life için tüm console komutları ve değişkenlerini nereden bulurum?
    http://server.counter-strike.net

    Cafemde 5 bilgisayardan fazla aynı anda servera bağlanamıyor
    LAN ortamında aynı cd-key ile aynı anda oyuna girebilecek makina sayısı en fazla 5tir. Geçiminizi sayesinde kazandığınız oyunun orjinalini almak daha doğru olmaz mı?

    9-) Cafemde dedicated server kurulu. Fakat anti-cheat modülünü indirmeye çalışıp tıkanıp kalıyor. Ne yapmalıyım?
    HLDS'nin kurulu olduğu dizinde cstrike/ içindeki liblist.gam dosyasını açıp "secure 1" satırını "secure 0" şeklinde değiştirirseniz bu sorundan kurtulabilirsiniz.

    10-) Ben orjinal Half-Life aldım fakat CDKey'i nereye yazacağımı bilmiyorum.
    Tam da sizin için bir programımız var. Adı DeNiştir. Kullanımı çok kolay, CDKey'i yazıyorsunuz ve deniştire basıyorsunuz. Böylece yeni CDKey'inizi kullanmaya başlamış oluyorsunuz.
    Programı buradan indirebilirsiniz. (110kb)

    11-) CS 1.6'da oyuna girerken beni masaüstüne atıyor
    Cheating death'i açık unutmuşsanız ve CDeath kurulu olmayan bir sunucuya giriyorsanız bu sorunla karşılaşırsınız.

    12-) CS 1.6'da ölünce yazı yazamıyorum veya scoreboard'u göremiyorum
    Bu çok rastlanan bir bug. ESC'e basıp çıkan menüden "player list" seçeneğini tıklayın. Genelde bunu yapınca düzeliyor. Olmadı tekrar deneyin.

    13-) Windows xp'deki mouse hareketleri filan değişik. Ben win 2000'deki gibi olmasını istiyorum
    Öncelikle, mouse ayarlarınızda "enhance pointer precision" seçeneğinin seçili olmadığından emin olun. Ardından mouse imlecinin x ve y eksenindeki hareket fiziğini eskisi gibi düzenleyen bu registry dosyasını çekin ve çalıştırın.

    Xp'de mouse sensitivity sadece bu registry ayarları değil, oyunu oynadığını çözünürlükte monitörün çalışmakta olduğu tazeleme oranı ile de ilgilidir. Kullandığınız sürücüye bağlı olarak xp genelde oyunu default olarak 60 hzde çalıştırır. Bu durumda ekran kartı ayarlarınızdan "vertical-sync" özelliğini kapatsanız bile mouse sensitivity bağlamında farketmez. 60 hertz tazeleme oranında kullanacğaınız sensitivity eskisin aşağı yuları 2 katı olacaktır. Eğer tazeleme oranı sorunu düzelten bir program bulursanız hem v-sync ayarı açık şekilde kareler üstüste binmeden yüksek fps ile oynayaiblir hem de alışkın olduğunuz mouse hassasiyeti ile oynayabilirsiniz.
    Win XP/2000deki tazeleme oranı sorununu düzelten bazı programlar:
    * Nvidia Refresh Tool
    * RefreshLock


    -HATA MESAJLARI-

    1-) "Your client.dll differs from the server's"
    CS versiyonunuz server ile uyuşmadığı zaman bu hata mesajını alırsınız.

    2-) "Server runs under a different protocol version"
    Half-Life versiyonunuz server ile uyuşmadığında bu hata mesajını alırsınız.

    3-) "Z_Malloc: failed on allocation of x bytes"
    Scripting için yeterli miktarda hafıza ayrılamadığı zaman bu hata mesajıyla karşılaşırsınız. Muhtemel nedeni fazla uzun config dosyalarına sahip olmanızdır. hl.exe'yi -zone 4096 parametresi ile çalıştırısanız düzelir.

    4-) "Couldn't load gfx/palette.lmp"
    2 çözüm var:

    1. Çözüm: Half-Life ve ilişkili herşeyi uninstall edin ve baştan kurun.

    2. Çözüm:
    I-) Bu dosyayı çekin
    II-) Bu adresteki pak explorer'ı çekip kurun.
    III-) Pak Explorer ile pak2.pak dosyasını açın ve pak dosyasının içindeki gfx dizininden "palette.lmp" dosyasını extract ederek cstrike/gfx/ dizininize yapıştırın.
    Bu çözümü uyguladıktan sonra diğer bazı dosyaları da aynı şekilde bulamazsa, aynı yöntemle bunları pak dosyasından bulup koyarak sorunu çözebilirsiniz.

    5-) "TrackerUI.dll invalid"
    Bu hata zararsızdır ve hiçbir şey ifade etmez. Sorunu çözmek için Half-Life\Valve içindeki "cl_dlls" klasöründe bulunan GameUI.dll dosyasının adını değiştirin. (örn. GameUI.dll.bak olarak) Sorununuz çözülecektir.

    6-) "Couldn't complete connection attempt"
    Bilgisayarınızın oyuna bir kerede girebilecek kadar güçlü olmamasından kaynaklanmaktadır. RAM'inizi ve işlemcinizi upgrade ederseniz sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

    7-) "Your CD-KEY cannot be used on the VALVe system"
    Orjinal CD-KEY'e sahip olmamanızdan kaynaklanmaktadır. Sorunun iki çözümü var:
    1. Orjinal Half-Life satın alacaksınız.
    2. Orjinal CD-KEY bulacaksınız.

    "NET_SENDPACKET Error: WSAEINTR" (Sadece XP Kullananlar)
    Ağ ayarlarınızdan QoS Packet Scheduler'ı kaldırın.

    9-) "info string length exceeded"
    Config.cfg dosyanızdaki setinfo ile başlayan satırların içeriği belli bir uzunluğu geçince bu hata mesajıyla karşılaşırsınız. Bunun sebebi birçok servera kayıtlı kullanıcı hesabınızın bulunması veya statsme türü server yazılımlarının çalışırken oluşturdukları fazla setinfo satırlarıdır. Sonuç olarak kayıtlı olduğunuz bir servera giremezsiniz veya şifreli bir sunucuya girmeye çalışırken doğru yazmanıza rağmen şifreniz kabul edilmeyebilir.

    Çözümü config.cfg dosyanızı açıp fazla setinfo satırlarını silmektir.

    --------------------------------------------------------------------------------
    setinfo _ah "0"
    setinfo dm "0"
    setinfo friends "0"
    setinfo _vgui_menus "0"
    --------------------------------------------------------------------------------

    dışındaki setinfo satırlarını çekinmeden silebilirsiniz. Tabi örneğin

    --------------------------------------------------------------------------------
    setinfo pw "şifreniz"
    --------------------------------------------------------------------------------

    türündeki satırları silerken başka bir text dosyasına yedeklemeyi unutmayın. Sonra "şifremi kaybettim napıcam şimdi!" diye dövünmeyin.

    10-) "userid ticket invalid"
    Steam'in "settings" menüsünü kullanarak "logout" olun. Steam'i baştan açıp giriş yapın.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Yer
    antep
    Mesajlar
    54
    İtibar Gücü
    0

    cs 1.5 server acma 2

    Bu dökümanda Counter Strike 1.5 Serverinin Nasıl Kurulacağı Anlatılmaktadır

    Yılların eskitemediği oyunlardan olan ve halen günümüzde oynanan Counter Strike serverini evinizdeki bilgisayarınızdan kurup arkadaşlarınız ile internet üzerinden oynamaya ne dersiniz? Bunun için yapmanız gereken aşağıda anlatılacak olanları güzelce dinleyip tek tek hatasız uygulamanızdır.

    Daha önce bir çok sitede bununla ilgili konular bulmuş ve denemiş olabilirsiniz. Ancak orda anlatılanları yaptığınızda server kurulduğu zaman class c hatası veriyor. Bu hatayı gidermek için orjinal cdkey e ihtiyacınız olacaktır. Ancak bu seferde serverınıza girecek kişilerinde orjinal cdkey e ihtiyacı olacaktır. Bunun için bu düzgün yol değil. Şimdi gelelim bizim yöntemimiz ile server kurmaya...

    Server kurulumu için gerekli dosyalar

    İlk önce server kurmamız için gereken dosyaları dosyaları indirelim. Sizin için bütün dosyaları bir araya getirdik...
    Dosya adı : Csserver.rar
    İçindekiler : Admin mod, wwcl confing, statsme
    Yükleme linki :Csserver.rar
    Bu indirilen dosyalar ne işe yarıyor?

    Şimdi diyeceksiniz ki bu dosyalar ne işe yarar. Hepsini kısaca açıklayalım:

    Admin mod: Bu dosya oyunu yönetmeniz için gereken işlemleri gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yani oyunda adminlik yapıyor ve dilediğinize de oyunu yönetme görevlerini veriyorsunuz.
    wwcl confing: Bu dosya ile oyuncuların ayarlarını kendi serverinizin ayarlarına göre düzenliyor ve oyuncuların yaptığı ayarları iptal ediyorsunuz.
    Statsme: Bu dosya ise serverinizda oyan oyuncuların istatistiklerini gösteriyor.Kaç adam vurmuş, kaç isabetli atış yapmış vb.

    İndirdiğimiz dosyayı nasıl yükleyeceğiz?

    İlk Önce podbot varsa silin. Dosyaları indirdikten sonra ve dosyalar hakkında bilgi edindikten sonra bunları yüklemeye geldi. İndirdiniz sıkıştırılmış dosyayı açtığınız zaman içinde "cstrike" adlı bir klasör ve bunun yanınmda "HLDSx.bak, swds.dll" adlı iki tane dosya olacak. O klasör ve dosyaları kopyalayıp half life dizinine kopyalayın. Bu "cstrike" klasörünün içinde yukarda bahsetmiş olduğumuz dosyalar siz uğraşmayın diye hazır ve düzenleşmiş bir şekilde kurulu haldedir. HLDSx.bak dosyası ile serverimizi açacağız. Bu dosyayı not defterinle düzenleyip serverin kaç kişilik olacağını ayarlayabilirsiniz.

    Admin hesabı açmak için veya başkalarına da adminlik yetkisi vermek için "cstrike" klasörünü açın ve içinde bulunan users.ini dosyasını notpade ile açın...



    yukarda gördüğünüz kırmızı Nokta adminin oyuna girerken kullandığı nicktir.
    sarı Nokta ise adminin oyuna girmeden önce console yi açip ( setinfo _pw-home 17542696 ) şeklinde yazdığı şifresidir.
    mavi Nokta ise adminin seviyesini ve yapabileceklerini gösteren level değeridir.
    Yeni admin hesabı için bir alt satıra inip yeni değerleri oraya yazmalısınız...


    Siz bu yukardaki yazılanları isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Ancak Level değerini nasıl ayarlayacağınızı cstrike klasörünün içinde bulunduğu AdminMod-Win-Manual dosyasına tıklayınız.. Aşağıdaki resmi inceleyin..


    Level değeri hesaplamak için yukarıdaki resimde mavi noktalı yeri açın. Daha sonra sarı noktalı kutucukları dilediğinizi seçin. Bu kutucuklar admine hangi yetkileri verdiğinizi gösterir. Eğer bütün kutucukları işaretlerseniz max. düzeyde bir admin olur ve bütün komutları yerine getirebilir. Diledeğiniz kutucukları seçtikten sonra kırmızılı noktalı yere bastığınızda level access değeri belirlenecektir. Bu değeri kopyalayıp users.ini dosyasında gösterdiğimiz yere yazmalısınız....

    Server ayarlarını yapalım

    Biz sizin için ve standart bir server için en iyi olan ayarları yapıp size dosyaları gönderdik. Ancak kendinize at birkaç ayar yapmalısınız bunun için:
    SIERRA\Half-Life\cstrike\addons\adminmod\config girin ve içindeki adminmod.cfg dosyasını notpade ile açın. İçerisinde bulunan ve xxxxxxxxxxx ile başlayan satırları kendinize göre ayarlayın. Diğer ayarları ellemeyin.

    Modem ayarları

    Artık server ile alakamız kalmadı yapılması gereken her şeyi yaptık şimdi modem ayarına geldi. Server kurabilmek için modeminizin 27015 portu açık olması gerekli. Bunu Yapabilmek için modem ayarlarınıza girmeniz gerekiyor. Örnek olarak U.S. Robotics modemi anlatıyoruz...

    İlk önce resimde gösterilenleri takip ederek varsayılan ağ geçidini öğrenelim

    Resimde gördükten sonra varsayılan ağ geçidi numarasını explorer yazıp entere bastığımızda bizden modemin kullanıcı andını ve şifresini isteyecek. Bunları da yazıp Ok leyin. Modem ayar sayfasına girmiş olacaksınız böylelikle.
    Aşağıda gösterilen ilk önce kırmızı sonra sarı yere tıklayın..

    İşlemi yaptıktan sonra açılacak sayfada "add" düğmesine basın aşağıda gösterilen sayfadaki ayarları yapın....

    Artık herşey tamam. Eğer söylenenleri eksiksiz ve hatasız yaptıysanız serveriniz çalışır. Serveri açmak için half life dizindeki HLDSx.bak dosyasını çalıştırın. Serverinizin ip si modeminizin ip numarasıdır. Ancak statik ip numaranız yoksa modeminizi her açıp kapattığınızda ip numaranız değişmektir ve dolayısıyla server ip numarası da değişecektir. Siz serveriniza girerken ip numarasını 127.0.0.1 yapmalısınız. Oyuna console dan giriş yaparken name isminiz ( enter ), setinfo _pw-home şifreniz ( enter ), connect 127.0.0.1 ( enter ), yaparak giriniz.Csserver.rar

  3. #3
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Yer
    antep
    Mesajlar
    54
    İtibar Gücü
    0

    cs 1.5 server kurulumu

    Counter strike 1.5 Server Online Kurulumu

    --------------------------------------------------------------------------------
    Deepnote : Bastan Söliyim Zordur ama Eglencelidir..

    Counter Strike v1.5 için HLDS Server Kurulumu

    Başlıktanda anlaşılacaği gibi, HLDS kullanarak internet ve LAN (network; internet cafeler vb. için) kullanımı için Counter-Strike sunucu kuracaz.

    Minimum bilgisayar Konfigürasyonu
    Lan Sunucuları İçin
    P3 500 Mhz işlemci
    256 MB Ram
    10 GB HDD
    Internet Sunucuları İçin
    P3 800 Mhz İşlemci
    256 MB Ram
    20 GB 7200 RPM HDD
    2 MB ADSL yada 1 MB Leased Line internet bağlantısı

    Gerekli Yazılımlar
    Counter-Strike v1.5 Full (Bu Dosyayi Yeniden D:\HL Server'n icine Kurucaksiniz.)
    HLDS v4.1.1.0. Sunucu Dosyasi
    http://www.dnagames.utvinternet.com/...server4110.exe
    Diyermodlar(admin,hlguard,clanmod,v.b)9 mod 1 crack vardır!
    http://rapidshare.de/files/13420767/...odlar.ace.html

    ---DİKKAT---
    * Buradaki anlatım default yani ilk değerler baz alınarak yapılmıştır. HLDS kurulumu sırasında herhangi bir ayar değişikliği yapmazsanız, burdaki anlatım ile 1e1 kurulum gerçekleştirirsiniz.
    * plugins.ini dosyası c:\hlserver\cstrike\addons\metamod\plugins.ini dizinindedir.

    SUNUCU KURULUMU

    HLDS v4.1.1.0. Sunucu Dosyası

    Kurulum sırasında dikkat edilecek tek faktör, half-life oyununun bulunduğu sürücü ile HLDS' nin bulunacağı sürücünün FARKLI sürücüler olması. Örneğin; Half-life c: sürücünde, o zaman HLDS D: sürücünde olmalı. Bunun nedeni ise herzaman olmasa da genelde bu hl ve hlds'nin aynı sürücüde olması, saçma sapan sorunlar çıkmasına yol açıyor.
    Biz burdaki anlatımımızda default (yani ilk ayarlarıyla) hiçbir değişlik yapmadan gerçekleştirilen kurulumu anlatıcaz. Burdaki en önemli 2 faktör HLDS' yi C: sürücüsüne kurmuş olduğunuzdan emin olmanız ve kurulum tamamlandıktan sonra cstrike (yani counter-strike' ı) C:\Hlserver dizini altına kopyalamayı unutmamanızdır.

    Adminmod v2.50.60 Sunucu Eklentisi

    HLDS kurulumu başarı ile tamamlandıktan sonra zip dosyası içindeki dosyaları herhangi bir yere açın. Adminmod klasörü içerisinde install_admin.vbs dosyasını çalıştırın. Kurulum başlayacaktır.ilk gelen yere 2 yazın Adminmod' u Counter-strike' a kurmak için sonraki ekranda size sorulacak olan mod dizini adına "1" yazın. Sonrasında kurulum otomatik olarak tamamlanacaktır.

    Statsme 2.7.1 Sunucu Eklentisi

    Zip dosyasını herhangi bir yere açın, içinden çıkan "statsme-2.7.1-cstrike" klasörü altında "addons" adındaki klasörü "cstrike" klasörüne kopyalayın.
    (Eğer herhangi bir değişiklik yapmazsanız HLDS'nin kurulu olduğu sürücü ve dizin c:\hlserver ve counter-stike c:\hlserver\cstrike)

    Kopyalama işleminden sonra sıra plugins.ini dosyasını düzenlemeye geldi. c:\hlserver\cstrike\addons\metamod\plugins.ini dosyasını herhangi bir text editör (notepad,wordpad) ile açıp "win32 addons\statsme\dlls\sm_cstrike_mm.dll"
    satırını ekleyin, kaydedip kapattıktan sonra kurulumu tamamlamış olacağız.

    Cheating-Death v4.21 Sunucu Eklentisi

    zip dosyasını herhangi bir yere açın. Daha sonra c:\hlserver\cstrike\addons\ dizini altına yeni bir klasör açın ve bu klasöre "cdeath" adını verin. zip dosyasından çıkan tüm dosyaları bu klasör içine atın.

    Sonra plugins.ini dosyasını açıp (notepad,wordpad) "win32 addons/cdeath/cdmod.dll" satırını ekleyin, kaydedip kapattıktan sonra kurulum YİNE tamamlanmış olacaktır

    ASUS.WWCL Config Scanner Eklentisi

    zip dosyasını herhangi bir yere açıp, içinden çıkan cstrike klasörünü c:\hlserver klasörüne kopyalayın.

    Daha sonra yine plugins.ini dosyasını açıp (notepadddddd,wordpaddddddd :P ) "win32 addons/wwcl/dlls/pcawwclconfig_mm.dll" satırını ekleyin. Kaydedip kapatın....
    ---------------------------------------------------------------------
    Oburlerini bunları anlayarak yapanlar yapar!

    SUNUCU VE EKLENTİ KURULUMU BİTTİ

    Şimdi sıra sunucuyu çalıştırmaya geldi. Masaüstüne yeni>kısayol komutu ile yeni bir kısayol oluşturun ve aşağıda verdiğim kurulum tiplerinden hangisini kullanmak istiyorsanız kısayol komut satırına yazın.

    Internet Üzerinden Sunucu Açmak İçin;
    C:\HLServer\hlds.exe -game cstrike +sv_lan 0 -port 27015 +maxplayers 16 +map de_dust2 +exec server.cfg

    LAN (Network) Sunucu Açmak İçin
    c:\HLServer\hlds.exe -game cstrike -port 27015 -nomaster -insecure +sv_lan 1 +maxplayers 20 +map de_dust2 +exec server.cfg
    D:\HLServer\hlds.exe -game cstrike -port 27015 +maxplayers 10 +map de_dust2 +exec server.cfg

    Cok Karisik ama Cözene zevkli gelicektir umarim basarabilirsiniz cünki ben cok zor basardim..

    emeğe saygı +rep

  4. #4
    Donanımcı Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Yer
    İstanbul / Anadolu
    Mesajlar
    895
    İtibar Gücü
    18
    online server kurulumunun gerekli yazılımlar link'i yanlış kopyalamışın alıntıyı yanlış yapmıssın bide dm'de rep yokki :S alıntı

  5. #5
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    half lıfe adrenalın gamer oyun sunucusu acmak ıstıorum

    oyun serverı acmak ıstıorum adrenalın gamer 6.3 versıon half lıfe ın farklı bı modudur bılıosunuzdur buyuk ıhtımalle..yardımcı olursanız sevınırım.
    msn adresım m.doruk@hotmail.com

    2 tane almak ıstıorum

  6. #6
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    girdim türk serverleri hep atıyo neden

  7. #7
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    Ben açtım....

    Açmak isteyen varsa yardımcı olabilirim
    MSN: buraktunig@gmail.com
    xfire: symbol06
    ekleyiniz.

  8. #8
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Cool counter 1.6 server

    işe yepyeni pingsiz ve lagsız bi server türk olan ve kendini türk hisseden arkadaşları bekliyoruz adminlik satışlarımız vardır 88.255.71.39

  9. #9
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    indircemiz link nerde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2