Dark Void

Oyun Dark Void pilotu Will'in Bermuda Şeytan Üçgeni semalarında uçuşu esnasında esrarengiz bir akıma kapılmasıyla başlıyor. Adamımız Will bu sırada "Watchers" olarak bilinen düşmanları ile karşı karşıya geliyor.

Yenilikler

Uzay filmlerinden alışık olduğumuz gelişmiş silahlardan ziyade, Will mükemmel uçmasını sağlayan jetpaketi, rüzgarın gözle görülür etkisi, geniş vadiler ve kanyonlarda yaşanan it dalaşları oyuncuların adrenalin seviyelerini zirvede tutmaya yeter de artar bile. Oyunda Unreal grafik motoru kullanılmış. Grafikler çok canlı ve gerçekçi. Zaten adı üstünde "Unreal". Grafikleri oyunun ses ve müzikleri tamamlıyor. Seslerde kalite seviyesi çok yüksek. Ayrıca oyun müziklerini Galactica'nın müziklerini besteleyen Bear McCreary yapmış.

Oyunun Konusu

Will yakınlardaki hapishaneye sızarak sızarak tutsak alınmış diğer insanları kurtaracak. Ancak kahramanımızın ilk amacı dost askerleri indirmek için yaklaşan uçakları tehdit eden uçaksavar bataryalarını etkisiz hale getirmek. Bunun için bataryaların bulunduğu noktalara bir şekilde saldırması gerekecek.

Çıkış Tarihi


Oyun 2009 Aralık ayı sonlarında raflardaki yerini alacak.

Sistem Gereksinimleri

Resmi olarak açıklanmadı.

Video