Hazırlayan/ Burhan Delioğlu

ETAY, 1988 yılında bayan dış giyim imalatı ve ihracatı yapmak üzere kurulmuştur. 7200 m2′lik modern binasında 485 kişilik çalışan kadrosu ve fason destek atölyeleri ile Avrupa’nın önde gelen firmalarına tasarım ve üretimlerini pazarlamakta, yıllık 1.400.000 adet katma değeri yüksek ihracat hacmi ile ülke ekonomisine önemli katkıları bulunmaktadır.

VİZYON 2010

Müşterilerimize; stratejik ortak olarak;

Özgün tasarımlardan oluşan koleksiyon desteği sağlamak,
Rakiplerimiz arasında EN HIZLI servis veren ve ürün tedariki yapan firma olmak.
MİSYONUMUZ

Çalışanlarımızın bilgi birikimleri ile beraber hayat standartlarını yükseltmek,
Sektörel bazda öncü ve örnek olmak ve ülkemizde her alanda “Kalite” ve “Etik” bilincinin yerleşmesine katkı sağlamak,
Toplumumuzun ekonomik ve kültürel yapısına katkıda bulunmak,
KALİTE POLİTİKAMIZ

Ürünlerimizin ve çalışanlarımızın kalitesi, firmamızın sürekliliğinin sağlanmasında en önemli unsurdur. Firma maliyetlerini ve müşteri memnuniyetini dikkate aldığımızda;

“Kaliteyi bir kerede istenen şekilde üretmek veya ürettirmek” ana politikamızdır.

Bu politikayı gerçekleştirmek için belirlediğimiz HEDEFLERİMİZ;

Kalite bilincini yerleştirmek ve sürekliliğini sağlamak için çalışanların eğitimine önem vermek ve bu konuda gerekli kaynakları temin etmek,
Kalite yönetim sistemini ve süreçleri sürekli iyileştirmek,
Yalın bir organizasyon yapısı içerisinde; liderlik özelliğini geliştirmek, çalışanlar arasında iletişimi kuvvetlendirmek ve takım ruhu oluşturmak,
İşbirliği içinde olduğumuz tedarikçilerimize öncü ve önder olmak bu konuda destek vermek,
Çevre ve kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanmaktır.
DEĞERLERİMİZ

Davranışlarımızı, kararlarımızı ve amaçlarımızı yönlendiren ortak değerlerimiz;

Dürüstlük.
Sorumluluk.
Karşılıklı saygı.
Mükemmeliyet,
Pozitif Yaklaşım.
İNSAN KAYNAKLARI PROFİLİMİZ

Toplam Çalışan : 485
Kadın/ Erkek Oranı : %85 Bayan- %15 Erkek
Yaş ortalaması : 29
Sosyal Olanaklar : Tam gün sağlık hizmeti, Yemek, Servis, 40 kişi kapasiteli kreş, firma kütüphanesi gibi olanaklardan yararlanılmaktadır.
Çalışma Saatleri : Haftanın 5 günü toplam 45 saatlik çalışma süresi vardır.
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ

İŞE ALIM
İşe alma ve geliştirme konusundaki temel yaklaşım din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin uygun mesleki niteliklere ve kişiliğe sahip kişileri işe almak ve örgüt bünyesinde uzun süreli kariyer için kendilerini desteklemektir. Gazete ilanı veya diğer yollar ile firmaya yapılan müracaatlar İnsan Kaynakları Departmanı ile ilgili bölüm sorumluları tarafından yazılı/ sözlü testler ile değerlendirilerek kişinin firmaya uygunluğu saptanır. Adayın mesleki bilgi ve becerisinin yanı sıra kişiliğinin firma kültürü ile bağdaşması son derece önemlidir.

ÇALIŞANLARDA ARANAN ÖZELLİKLER
Pozisyona göre; şirket kültürümüze uyum sağlayabilecek, dinamik, yaratıcı, sorumluluk sahibi, pozitif düşünce yapısına sahip, kalite ve müşteri odaklı kişiler aranmaktadır.

EĞİTİM
Gerek iş başında gerekse iç ve dış eğitimler yoluyla çalışanların şirket hedeflerinin gerçekleştirilmesine yönelik katkılarını en üst düzeye çıkartmak hedeflenmiştir.İş başında sürekli eğitimlerin yanı sıra yılda iki defa Haziran ve Aralık ayı sonuna kadar yapılan eğitim anketi neticesinde kişilerin eğitim ihtiyaçları tespit edilir. Bu ihtiyaçlara göre Eğitim Komitesi gerekli araştırmaları yaparak firma dışı veya içi eğitimleri tespit eder.

KARİYER PLANLAMA
Kariyer planlamada temel rol ve sorumluluk personelindir. Personel iş beklentilerini belirleyip kariyer hedeflerini kendisi oluşturur ve bu hedefler doğrultusunda göstermiş olduğu performans ve gelişimi ile doğru orantılı uygun görev ve pozisyonlara yükseltilir.

STAJ OLANAKLARI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ:
Staj yapmak isteyen öğrenciler, staj yapmak istediklerini belirten bir özgeçmişlerini, fax veya e-mail ile şirketimize gönderebilirler. Stajyerler öğle yemeği ve servisten faydalanırlar.

LİSE ÖĞRENCİLERİ:
Kış döneminde staj yapacak lise öğrencileri her yıl belirli departmanlarda, Eylül ayı itibariyle okulları vasıtasıyla firmamızda pratik eğitimlerini gerçekleştirme olanağına sahip olmaktadırlar.


ADRESİMİZ:

ETAY GİYİM SAN.ve TİC.LTD. ŞTİ.
İnsan Kaynakları Departmanı
Mustafa Karaer Cad. No: 32 16369 BURSA