Dijital eve doğru...

USB bağlantısı ile değişik cihazların üzerinde yer alan video ses dosyalarına kolaylıkla ulaşın.

Samsung Electronics ev sinema sisteminde bir yenilik daha yaptı. USB bağlantısı ile değişik cihazların üzerinde yer alan video görüntüleri ve ses dosyalarına kolaylıkla ulaşmayı mümkün kılıyor. Samsung Ev Sinema Sistemleri arasında yer alan HT-P1200 ve HT-TP75 modelleri DivX, WMV ve VCD formatındaki video dosyaları, JPEG formatındaki görüntü dosyalarını ile MP3 ve WMA formatındaki ses dosyalarını çalabiliyor.

USB bağlantı girişi, MP3 çalardan, dijital fotoğraf makinesinden veya diğer USB cihazlarından Samsung Ev Sineması Sistemlerine giriş yapabilmeyi sağlıyor. Böylelikle USB girişine bağlanan cihazın içindeki ses ve görüntüler ev sinema sisteminin kalitesiyle kullanıcılara ulaşmış oluyor. Bu da video, fotoğraf ve müziğin hangi cihazda olursa olsun, ev sinemasında kusursuz bir şekilde izlenip, dinlenebilmesi anlamına geliyor.

HT-P50, HT-TP33, HT-UP30 modellerinde ev sinema sistemlerinde ise sadece JPEG formatındaki resimler ile MP3 ve WMA formatındaki ses dosyalarının USB üzerinden transferine izin veriyor.