3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Mesajlar
    30
    İtibar Gücü
    15

    Thumbs up Dropshipping Sistemi ile Para Kazanmak

    Drop Ship Nedir?

    Dropship teriminin kelime olarak tam bir Türkçe karşılığını söylemek zor. Satış komisyonculuğu diyebiliriz. Bir ürünü stoklamadan hatta hiç görmeden satmanıza
    olanak sağlayan bir sistem.



    Hele hele işsizlik ortamında artık herkes evinden satış yapıyor. Ürünleri, üretici veya toptancıdan ucuza alıp internette satıyor.

    Merak etmeyin, toptancı dedim diye toptan ürün satın almayacaksınız hiç bir yerden.
    Hiç birşey almayacaksınız, stok falan tutmayacaksınız. Stoksuz ticaret yapacaksınız. İşte bu sistemin adı Dropshipping. Dropship'te diyebilirsiniz.
    Olay şu:


    Hemen belirteyim, ürünü hemen almıyorsunuz. Önce ürünü satıyorsunuz, hesabınıza yatan para ile de gidip toptancınızın veri tabanından ürünü satın alıyorsunuz. Aradaki fark sizin kàr'ınız oluyor.
    Şöyle:
    Birazdan linklerini vereceğim Dropship şirketleri yurtdışı üretici-toptancılarına ait veri tabanlarına sahip. Bir anlamda toptancılarla sizin aranızda aracı olacaklar. Yıllardır bu işi yapan, tanınmış, güvenilir firmalardır.

    Ebay'de satış yapan milyonlarca insan genelde bu firmalarla çalışır. Siz, bu Dropship firmasının sitesine girer ve sadece bir defalığına mahsus toptancı rehberleri veri tabanını satın alırsınız.

    Bu ücret bir defalıktır. Bir daha ömür boyu ücret ödemeyeceksiniz. Toptan fiyatına ucuz ürünü size veren toptancılar artık hep elinizin altında olacak.

    Dropship firmasından "Toptancılar Rehberini" satın alınca, size pdf. formatında bir form mail atacaklar. Ad-Soyad-Adres teyidinde bulunacak, telefon numaranızı yazıp, imzalayıp tekrar onlara mail atacaksınız. 1-2 gün içinde onaylayacaklar.

    . Hepsi bu. Anlaşmayı yaptınız. Artık size verilen bir şifre ile onların veri bankasında bulunan binlerce toptancıya, milyonlarca ürüne ulaşmış olacaksınız.

    Ürünlerin fiyatına baktığınızda piyasanın çok çok altında olduğunu göreceksiniz. Sizin yapacağınız, ürünün resmini ve özelliklerini belirten yazıyı kopyalayıp, Ebay veya benzeri açık artırma sitelerinde satışa koymak olacaktır.

    Az önce söyledim. Ürünü ilk baştan satın almıyorsunuz. Siz bu ürünü direkt satışa koyuyorsunuz. Hiç bilmeyenler şaşırabilir. "Nasıl yani, elimde olmayan ürünü nasıl satışa koyabilirim ki?"

    Haklısınız, çünkü ülkemizde bilinmeyen bir sistem. Yurtdışında tıkır tıkır işliyor. Siz sadece ürünü satışa koyun. Diyelim ürün fiyatı toptancınızın veri tabanında 60 dolar. Oysa bu ürünün normal piyasa fiyatı 100-120 dolar civarlarındadır.

    Siz, bu 60 dolarlık ürünü, diyelim ki Ebay.com'da 90 dolara satışa koydunuz. Ürün henüz elinizde değil. Olmayacak ta zaten.

    Biri geldi ve ürünü 90 dolara satın aldı. Artık 90 dolar hesabınıza yattı. Hesap profilinize bakınca zaten 90 doları, satın alan kişinin kullanıcı adını ve adresini göreceksiniz.
    Şimdi elimizde 90 dolarımız var.
    Toptancımız bize bu ürünü kaça tedarik ediyordu? 60 dolar, öyle değil mi? Hemen şifremizle toptancının veritabanına girer ve ürünü 60 dolar'a satın alırız.
    Gönderim adresi olarak ta müşterinin adresini yazarız. Kendi adresimiz degil!
    Toptancı, kendi ekranına sipariş düştüğünü görünce ilgili ürünü paketleyip, müşterinin adresine kargolar. Aradaki 30 dolar artık bizimdir. Hayırlı olsun. Burada size zorluk çıkaracak şey olsa olsa şudur:

    Ya ürün giderken kırılırsa, kaybolursa veya istenildigi gibi degilse? Çünkü siz ürünü hiç görmediniz. Satıcı onu direkt müşteriye yolluyor.

    Müşteri size ürün ile ilgili şikayetini bildirir. Siz, müşteriden kibarca özür dileyip, hemen toptancınızla temasa geçip, kendisine en kısa zamanda geri döneceğinizi söylersiniz.
    Ardından, hiç toptancınızla muhatap bile olmadan direkt Dropship firmanıza şikayeti bildirirsiniz. Çünkü o bizim aracı firmamız.

    Hemen devreye girip, toptancıyla temasa geçerler ve olayı çözerler. Ya yeni ürün gönderilir, ya para iadesi yapılır. Dünyada milyonlarca insan bu işi yapıyor, illa ki sorunlar olacaktır. Bu tip sorunlar bırakın internette satışı, gerçek hayatta bile oluyor.

    Ürün ya kırık gider, ya müşteri beğenmez, iade eder. Normal şey bunlar.
    İşte Dropshipping böyle birşey. Elinizde ürün olmadığı halde satışa koyuyorsunuz. Bir anlamda toptancının malını pazarlayan konumundasınız.

    Hiç bir ürün satın almadan sadece listeleyin. Biri gelir alırsa, hesabınıza yatırdığı o paranın bir kısmıya ürünü ucuza alın, aradakifark cebinize kalsın.

    Dropship-Business Firması: Washington/Amerika üslü bir firma
    Dropship Business'in bir de İngiltere üslü firması vardır.


    Bu firmalardan başka firmalar da vardır. Daha ucuz paket fiyatı olanlar da var. Ancak size sunduğu toptan fiyatları o kadar ucuz değildir. Teknik destek hizmeti o kadar iyi olmayabilir.
    Ve hatta dolandırıcı olma ihtimali de vardır.

    Oysa bu kurum dünyada en çok tanınan kurumudur. Toptan fiyatları gayet ucuzdur. Teknik destek oldukça hızlıdır. Her türlü yardımı sağlarlar. Bu yüzden en iyi firma olmuşlardır.

    Bu şirketlerin sunduğu hizmetlerle, paketlerle ilgili daha detaylı bilgileri araştırdım.

    Dropship Business

    En güvenilen, sağlam Dropship firmalarından biridir. Toptan fiyatları oldukça ucuzdur. İçinde 1 milyon çeşit ürün bulunduruyor. Her yeni gün bünyesine yeni tedarikçiler, çeşitler katıyor.
    4 farklı paket sunuyor. Her birinin fiyatı farklı çünkü fiyat arttıkça avantajları da artıyor.

    Teknik destek servisi harika. En geç 1 işgünü içinde cevap veriyorlar. Ebay'de en çok satılan 100 ürün'ü hergün güncelliyorlar ve size satılacak ürün konusunda fikir veriyorlar
    .
    Dropship Business sadece bir kaç sektöre yüklenmiyor. Hemen hemen her sektörü barındırıyor ki sizlere rekabet edebilmeniz için bir fırsat olsun.

    İşte dropship business'in dört paketi var ama hepsini kapsayan ürünü şu



    WEB SITE + AUCTION PLAN (Get Everything For A Discount)

    Web Site + Auction Plan ile yukarıda anlatılan bütün planlara sahip olursunuz. Hem toptancı stoklarına erişim, hem ebay entegrasyonu, hem de içi dolu, hazır bir e-ticaret sitesi.
    Tek seferlik ücret ile sahip olursunuz. Bu plan ile ayrıca 1.000.000 ürün ile dolu olan hazır bir e-ticaret sitesine de sahip olursunuz.
    Evet, hazır bir web sitesi. İsmini kendiniz seçiyorsunuz. Size hazır onlarca şablon sunuyorlar. Birini seçip sitenizi kurmuş oluyorsunuz. Kredi kartı ile alışveriş yapmaya hazır bir website.

    Kullanıcı adı ve şifrenizle girdiginizde; "Your price" yani size özel toptan fiyatı verir. Bir de normal şartlarda satılan piyasa fiyatlarını verir ki karşılaştırma yapasınız.

    Bunun haricinde bu toptan ucuz fiyatları gider Ebay'de karşılaştırdığınız zaman da oldukça ucuz olduğunu görürsünüz. (Toptan fiyat derken toptan ürün almıyorsunuz. Fiyatlar perakendedir)

    Dropship Business' çeşitli şablonlardan birini seçip, aşağıdaki gibi hazır bir e-ticaret sitesi oluşturursunuz. 1 milyon küsür üründen istediginizi sergiler, istemediklerinizi çıkarırsınız. Anasayfaya istediginiz ürünleri koyarsınız.

    Bunun haricinde eğer, kendinize özel bir ürününüz varsa onu da koyabilir ve satabilirsiniz. Hatta eğer başka dropshipper firma ile, toptancılarla anlaşırsanız onların da ürününü sergilersiniz. Dropship bizlere bunları sunuyor.

    Fiyat: $199.99
    Dropship Busines sitesine gitmek için tıklayınız. (ingilizcedir google site çeviri kullanın)
    Dikkat: Bu sistemiTürkiyede 4500 tl ye satıyorlar.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    Aynı bilgilerin, daha fazlası burada da var. Sanırım copy-paste yapmışsınız ama hepsini değil

    blogcu.com
    Konu brokers tarafından (27-03-2011 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    www.americanonlineshopping.net

    Dropship ile internette para kazann. E-Ticaret, Dropship ile yaplr. adlı sitede de var dropshipping bilgilerinin aynısı... Birileri kopyala -yapıştır çoğaltıyor galiba....?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Para Ödemeden Paypal üyeliği ve Para kazanmak(Tam Anlatım)
    By skyne in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 08-11-2011, 15:45
  2. Dropshipping Sistemi ile Para Kazanmak
    By murattik in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 18-11-2010, 14:17
  3. internette Para kazanmak isteyenler. Reklam izleyerek Para kazanın.
    By ismailbey007 in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 04-04-2009, 16:48
  4. Netten Para Kazanmak!!!!!!!
    By yusuf4012 in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07-06-2008, 23:20
  5. para kazanmak
    By zafer811 in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29-09-2006, 02:10

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2