1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    246
    İtibar Gücü
    13

    Dünyada SolidWorks Sertifikası Sahibi Kullanıcıların Sayısı 50.000’i Aştı

    Endüstri Tarafından OnaylanmışBaşarı, Çalışanlara ve Şirketlere Rekabet Üstünlüğü Kazandırıyor
    Uzunyıllardır Türkiye’de endüstriyel üretim alanındaki pek çok firmanın da tercihiolan Dassault Systèmes SolidWorks Corp. takdir gören SolidWorks eğitim sertifikasyonuprogramında 50.000 inci sertifikasını verdiğini duyurdu. 10 yılı aşkın süreönce oluşturulan sertifikalı statüye ulaşmak, SolidWorks® yazılımıkullanıcılarının SolidWorks yazılımıyla başarıya ulaşmak için gerekli araçlarave kapasiteye sahip olduğunu onaylıyor. SolidWorks’daki anahtar becerilere vekavramlara odaklanmanın yararları, SolidWorks sertifikalı profesyoneller için doğrudandaha fazla iş fırsatı ve kariyerlerinde daha fazla ilerleme anlamına geliyor.Ayrıca şirketler de SolidWorks programlarının rakiplerine karşı üretkenliküstünlüğü ve karlılık sağlayan güçlü bir araç olarak değerinin farkında.

    Colorado Üniversitesi, Boulder makine mühendisliğiöğrencisi Emma Katharine Singer, dünyada SolidWorks sertifikası alan 50.000 incikişi oldu. Emma, iki yıl önce, Brooklyn’deki bir aydınlatma fabrikasındakistajı sırasında SolidWorks yazılımını kullanmaya başlamıştı. SolidWorks eğitimmateryallerinin yardımıyla, Emma programı kullanmayı yalnızca birkaç güniçerisinde öğrendi. Emma artık Sertifikalı SolidWorks Üyesi (CSWA) vesertifikasyonunu diğer mühendislik öğrencilerinin SolidWorks'ü öğrenmelerineyardımcı olan bir öğretim asistanı olarak kullanıyor.

    SolidWorks sertifikasyonu öğrenciler için; iş arayan biradayı rakiplerinden ayıran “endüstri tarafından onaylanmış başarı” işlevi görüyor.Şirket profesyonelleri için ise; sertifika sahibi kullanıcının SolidWorksyazılımını kullanarak kaliteli tasarımlar yapacağı ve kuruluşa değer katacakyeteneklere sahip olduğunu anlamına geliyor. İşverenler hem daha doğru işe alımkararları vermek hem de çalışanlarının profesyonel gelişimlerine yatırım yapmakiçin bu sertifikasyona güveniyorlar.

    Sertifikalı SolidWorks Profesyoneli (CSWP) ve Sertifikalı SolidWorks Uzmanı (CSWE)sertifikasyonları iş fırsatları elde etmemi sağlamanın yanında, maaşımın daartmasına neden oldu,” diye konuşan dünyaca ünlü ses sistemleri üreticisi “JLAudio” şirketi çalışanlarından “Bill Hamze” sözlerine şöyle devam etti:“SolidWorks sertifikasyonu ciddi bir iş – tasarımcıların becerilerini bilmesine,yeterliklerini kanıtlamasına ve genel olarak daha etkili ve pazarlanabilir halegelmesine yardımcı oluyor. Bundan sonraki hedefim, mevcut tüm SolidWorkssertifikalarını almak.”

    SolidWorks sertifikasyonu, CSWA’dan en deneyimliprofesyoneller için CSWE’ye kadar çeşitli beceri düzeylerine göre aşamalara ayrılıyor. Kaplama ve metallevha gibi uzmanlık unvanları da bulunuyor. Program, farklı endüstrilerdenmühendislerin ve tasarımcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olaraktasarlanıyor. Sınavlar Türkçe, İngilizce, Fransızca,Portekizce ve Korece dahil çeşitli dillerde yapılıyor ve sertifikasyon tümdünyada tanınıyor ve geçerli oluyor.

    DS SolidWorks sertifikasyon programı yöneticisi JeremyLuchini ise şöyle konuşuyor: “Kullanıcılarımız sürekli öğrenmeye vekariyerlerinde ilerlemeye kendini adadı ve sertifikasyon programımızı bunudesteklemek için kullanıyorlar. Eğitim ve öğrenme gelişen tasarımın kritikbileşenleridir ve biz sertifikasyonu ciddiye alıyoruz – hem kullanıcılarımızhem de onların çalışanları için değerli olmalı. Bugüne kadar programla bunubaşardık ve son derece başarılı kullanıcı tabanımızla bir sonraki dönümnoktasını sabırsızlıkla bekliyoruz."

    SolidWorks sertifikasyonu hakkında daha fazla bilgiaşağıdaki siteden elde edilebiliyor: http://www.solidworks.com/sw/support/mcad-certification-programs.htm.


    SolidWorks hakkında en son haberleri öğrenmek için Facebook'ta ya da LinkedIn'de SolidWorks Türkiye'yi takip edebilirsiniz.

    http://www.facebook.com/pages/SolidWorks...5528187196

    Groups Directory | LinkedIn
    Konu pcworld tarafından (02-05-2012 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 30-10-2009, 19:33
  2. Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 15-02-2009, 16:27
  3. Lenovo’nun 10’uncu “altın”ı Türkiye’de
    By ufukgursoy in forum Monitör
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-06-2008, 09:47
  4. Intel’e İnanılmaz Rakip: Tilera’dan 64 Çekirdekli Tile64 İşlemcisi
    By Crowbar in forum Kullanıcıların gönderdiği haberler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 31-08-2007, 09:54
  5. Tüketiciler Derneği’nden Telekom’un Kampanyasına Tepki
    By csniper in forum Network ve Güvenlik
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 08-06-2007, 11:45

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2