Rahat, kullanımı kolay işlevsellik
• HP Pavilion dv6, istediğiniz gibi çalışacak şekilde tasarlanmıştır. İsteğe bağlı kullanışlı bir arkadan aydınlatmalı klavye, akıcı denetimler için geniş bir tıklatma yüzeyi ve en yeni parmak hareketleri desteğini sunar. Ayrıca, tek dokunmayla çalışan eylem tuşları ve isteğe bağlı dokunmatik ekran, bilgisayar kullanımını basit ve eğlenceli bir hale getirir.

Güvenli ve geniş depolama alanı
• Yeni 12,5 mm HDD dahili optik sürücüyle birlikte 1 TB'ye kadar depolama alanıyla, verilerinizin tümünü rahatça depolayabilir ve isteğe bağlı SimplePass Parmak İzi okuyucusuyla bunları koruyabilirsiniz. Ayrıca, ihtiyaç duyduğunuz tüm bağlantı özelliklerine sahip olun: VGA, USB, eSATA ve HDMI.

Eksiksiz bir çoklu ortam deneyimi
• Üstün bir ses ve görsel deneyim için sunulan tam desteğin keyfini çıkarın: Dolby gelişmiş ses, Altec Lansing hoparlörler, yüksek çözünürlüklü ekran ve Blu-ray optik sürücü desteği. Ve dünyanızı HP TrueVision web kamerası ve dijital mikrofonlarla kaydedin.

Parıldayan bir tasarım oluşturun
• HP Pavilion dv6, gittiğiniz her yerde kişisel tarzınızı tamamlar. Üzerinde desenler bulunan, zengin, doygun renk seçenekleri olan şık ve dayanıklı bir alüminyum kasaya sahiptir.

Özellikler
İşlemci Üreticisi:Intel®
İşlemci Modeli:Core™ i3
İşlemci Numarası:350M
İşlemci Hızı:2,26 GHz
Bellek:4 GB
Disk Kapasitesi:320 GB
Ekran Boyutu:15,6"
Ekran Kartı Belleği:1 GB
Ekran Çözünürlüğü:1366 x 768 px
Ekran Kartı:ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2714 MB'ye kadar toplam grafik belleği
İşletim Sistemi:Windows 7 Home Basic
Ağırlık:2,49 kg
Ön Bellek (L2 Cache)3 MB
Ekran Kartı Türü:Paylaşımsız
Bellek TürleriDR3
Max. Bellek Desteği:8 GB
Optik MedyaVD±RW
3G Modem:Hayır/Yok
Klavye:Türkçe Q
Kablosuz Ağ Tipi:802.11b, 802.11g, 802.11n
SIM Kart Yuvası:Hayır/Yok
Kamera:Evet/Var
Mikrofon Giriş Fişi:Evet/Var
Hoparlör/Kulaklık Çıkış Fişi:Evet/Var
Pil Süresi:1 - 4 saat
Pil Hücre Sayısı:6
Garanti Süresi:24 Ay