Güç yönetim şirketi Eaton, Bilişim Teknolojileri alanındaki altyapı çözümlerinin bir parçası olarak RE Serisi BT Kabinetlerini sundu. Oldukça kapsamlı ve uygun maliyetli bu kabinetler, network kabini ve küçük sunucu odası uygulamaları için tasarlanmıştır ve Eaton'ın küçük, orta ve büyük veri merkezlerine yönelik mevcut popüler kabine türün gruplarını genişletmektedir.

Genel olarak özellik açısından fazla zengin olmayan bir pazar segmentinde, RE kabinetler standart olarak küçük tekerlekler, topraklama kiti, kademesiz konumlandırmarayı, U işaretleri ve hızlı kilitlenebilir yan aksamlar da dahil olmak üzere kapsamlı özellikler sunmaktadır.
Eaton EMEA ürün müdürü Steven Wechter konuyla ilgili olarak şunları paylaştı: “Yeni RE Serisi BT Kabinetleri özellikle katma değer sağlayan bayiler ve sistem entegratörleri düşünülerek tasarlanmıştır. Eaton'ın mevcut RP serisine eklendiklerinde, her türlü ihtiyacı karşılayacak ürünlere sahip oluyoruz. RE serisi, küçük ve değer odaklı uygulamalara hitap ederken; RP serisi ise tüm uygulama boyutları için yüksek-performanslı koruma sistemi sunmaktadır.”
27U ve 42U boy, 800mm ve 1000mm derinlik seçenekleri bulunan kabinetler küçük alanlara girebilir veya oldukça fazla BT ekipmanı ve kablosu barındırabilirler. RE serisi aynı zamanda cam veya yüksek akıma sahip perfore kapılar ile sunulmaktadır ve hava akış yönetimi ile kablo yönetim aksesuar ve donatıları içermektedir.
Eaton’ın elektrik sektörü, güç dağıtımı ve devre koruması; yedek güç koruması; kontrol ve otomasyon; aydınlatma ve güvenlik; yapısal çözümler ve kablolama cihazları; zorlu ve tehlikeli ortamlara yönelik çözümler ve mühendislik hizmetleri alanlarında uzman küresel bir liderdir. Eaton dünya çapındaki çözümleriyle günümüzün en kritik elektrik güç yönetimi sorunlarına yanıt verecek konumdadır.
Eaton, 2013 yılında 22,0 milyar $’lık satışa imza atmış bir güç yönetim şirketidir. Eaton, müşterilerimize elektriksel, hidrolik ve mekanik gücü daha verimli, emniyetli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmeleri için yardımcı olan enerji verimliliği yüksek çözümler sunar. Eaton’ın yaklaşık olarak 101.000 çalışanı vardır ve ürünleri 175’ten fazla ülkede satılmaktadır.
Ayrıntılı bilgi için www.eaton.com.tr adresini ziyaret edin.