thumbs_b_c_7849956ebf79228e33ad69611b687072.jpg

Ülkemizde uzunca zamandır ADSL hizmetiyle adını duyurmuş olan Türk Telekom artık bir GSM operatörü olarak hizmet vermektedir. ADSL hizmetinde sunmuş olduğu bonkör tarifeleri aynı şekilde GSM operatörü olarak da devam ettirmektedir. Özellikle Türk Telekom prime adı altında sunulmakta olan tarifelere göz atıldığında birbirinden farklı seçeneklerle bu opsiyonlarla karşılaşmaktasınız. Böylece son derece geniş alternatiflerin yer almış olduğu prime tarifeleri ile birlikte doya doya konuşup istediğiniz kadar internette gezinebilirsiniz.

Türk Telekom Prime Seçenekleri

Türk Telekom prime tarifeleri içerisinde 10 GB İnternetin bulunduğu Prime 10 GB tarifesi ön plana çıkmaktadır. Türk Telekom'a gelen yeni aboneler için sadece 59 lira olan tarife mevcut olan faturalı aboneler için 69 TL gibi uygun bir rakamı kapsamaktadır. 1000 dakika konuşma 1000 SMS ve 10 GB internet bulunan paket 12 ay taahhütlü olarak sunulmaktadır. Prime 15 GB paketinde ise yeni aboneler 75 lira, mevcut olan faturalı aboneler ise sadece 85 lira ödemektedir. 1000 dakika konuşma 1000 SMS ve 15 GB interneti kapsayan tarife 12 ay taahhütlü olarak tanımlanmaktadır. Sadece sunulmakta olan paketler ile birlikte değil bazı ek opsiyonlarla da Türk Telekom prime özellikleri üyelere sunulmaktadır. Zira yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde, alışverişlerinde, restoranlarda ve farklı alışveriş merkezlerinde çeşitli indirimler Türk Telekom prime üyeleri için her zaman sunulmaktadır. Elit bir yapıda bulunan prime kategorisinde yer alan tarifelerden birisine geçiş yaptığınızda bütün opsiyonlardan siz de sonuna kadar faydalanabilirsiniz.

Türk Telekom Prime Nasıl Alınır?

Eğer siz de avantajlar dünyasına girerek Türk Telekom prime tarifelerinden faydalanmak istiyor geniş konuşma opsiyonlarından ve özellikle akıllı telefonlarda kullanılan internet paketlerinden istifade etmek istiyorsanız tarifebilir.com adresine giriş yaparak uygun fiyatlarla tanımlanan tarifeleri satın alabilirsiniz.