EN KAZANÇLI İNTERNET SİSTEMLERİ
mrb,
benim su ana kadar denediğim en kazançlı sistemleri sana yazıyım.Bizzat denediğim daha denedim de onları hiç yazmıyım rezalet.

1.seach-earn en kazançlı sistem hemde hiçbir şey yapmadan sadece dowland yapıyorsun google,yahoo gibi bir arama sistemi.ve kelime aradıkça ve cıkan reklamlara tıkladıkça para kazanıyosun.ayrıca arkadaşlarınıda Search-Earn e ÜYE YAPARSAN ONLARLA BİRLİKTE SEN DE KAZANIYOSUN.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA:http://www.search-earn.com/naidas


2.Bux.to üye olduktan sonra "Surf Ads"bölümündeki reklamlara tıklıyoruz. Her tıklama sonucunda bir popup penceresi açılıyor ve sizden 30 saniye o sitede kalmanız bekleniyor. Tıklanan her reklam sonucunda bux.to size $0.01 ödeme yapıyor. Bu tarzda çok fazla program mevcut web üzerinde, bux.to digerlerinden farkı üye yaptığınız kişilerin her reklam gösteriminden yine $0.01 kazanmanız. Alt üyenizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.

Örnek verecek olursak bir gün içinde 30 reklama tıkladığınızı düşünelim 0.30 $

50 alt üyeniz varsa ve onlar da gün içinde 25 kere reklamlara tıkladıklarında kazancınıza günlük 12.5 $ daha eklenmiş oluyor.

Bu şekilde aylık kazancınız 364 $'a kadar çıkabiliyor. Alt üye sayınız arttığında kazancınız diğer programlara göre katlanarak ilerleyecek. Çünkü yazımın başında da söylediğim gibi alt üyelerinizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.

Bux.to 2007 yılının Haziran ayında servis vermeye başlayan ve yaklaşık 700000 (Evet 700 Bin) üyesi olan bir "Paid To Click" sitesi. Bux.to'un çalışma sistemi tamamen Tıkla kazan sistemi esasına dayanıyor.

Aşağıdaki üyelik linkini tıkladıktan sonra gelen sayfada
Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus linkini tıklıyoruz.Ve üyelik için gerekli bilgilerinizi giriyorsunuz.


Siteye üye olunduktan sonra, kayıt olduğunuz mail adresinize (Onay maili geldiğinden doğru e-mail adresi verilmelidir) gelen aktivasyon linkine tıkladığınızda hesabınız aktif hale gelir ve o andan itibaren para kazanacaklar listesine adınız yazılır.


ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİN:
Bux.to | .view .click .make money

3.Get Paid Mail
get paid mail'de tıklayacağınız reklamlar paidto clıck diye bir bölüm var burayı tıkladıktan sonra alt bölümde reklamlar yani bannerlar yer alıyor kaç puan olduklarıda alt kısımlarında yazıyor.

Reklamları tıklamanızla sol köşede sitede kalmanız gereken süre yazıyor.10 sn 15sn yada 30 sn bekliyorsunuz puanına göre.sonrasında da puanlar hemen yükleniyor.

zevkli kısmı anında kazandığınız puanı görüyorsunuz.

TIKLAYIN ÜYE OLUN:
http://www.getpaidmail.com/pages/index.php?refid=n aidas

4.Youro mail
bundada puan kazandıkça görebiliyorsun ve mailine de geliyor bunlarada tıkladıkça kazanıyorsun mailin içinde yer alan linklere tıklayıp beklemen yeterli 15 sn.paidtoclıck diye bir bölüm var oraya tıkla ve reklamları görürsün.

ÜYEOLMAKİÇİN:
http://www.youromail.com/pages/index.php?refid=nai das


benim üye olduklarım bunlar ve en kazançlı olanlarda bunlar burda yer alan linklere tıklayarak üye olabilirsin.

daha sonra keşfettiğim olursa baska yazarım forumda ,yardımcı olduysam sevindim.

bol kazanclar.