Enerji, hayatın her alanında lazım olmakta ve gerek yaşamı kolaylaştırması gerekse daha modern hale getirmesiyle öne çıkmaktadır. Yıllardır geleneksel enerji kaynaklarından yararlanılsa da son dönemde farklı enerji kaynakları revaç kazanmıştır. Bunların başında da güneş enerjisi geliyor. On yıllardır bazı bölgelerimizde hanelerdeki sıcak su ihtiyacını karşılamak için kullanılan güneş enerjisi artık daha modern donanımlarla ve daha ileri düzey panellerle elektrik ihtiyacını karışılmada öne çıkıyor. Dilerseniz fabrikalarınızın ve diğer endüstriyel alanların çatılarına güneş panelleri donatabilir, faturalarınızı düşürerek bütçenizi verimli kullanabilirsiniz.


Endüstriyel Çatı Güneş Enerjisinin Avantajları


Endüstriyel çatı güneş enerjisi adeta mekanlarınızı enerji santraline çevirmenize yarıyor. Çatılarınıza kuracağınız santrallerle yüksek tutarlardaki elektrik faturalarınızdan kurtulabilir, hatta fazla gelen elektriği satarak kazanç elde edebilirsiniz. Bunun için öncelikli ihtiyacınız profesyonel bir ekip ve iyi bir firma.


SB Solar bu alanda uzun yıllardır hizmet veriyor. Firma, güneş enerjisi santrali kurmada A’dan Z’ye her şeyde yardımcı oluyor. Müşavirlik hizmetleriyle teşvik programlarına başvurunuzda, takibinde, vergi istisnalarının uygulanmasında, GES çağrı mektubu başvurularında, TEDAŞ projelerinde yardımcı oluyorlar. Kredi başvurusuna kadar her kademede destek sunuyorlar.


Konya Güneş Enerjisi Alanında Hizmet Verenler


Konya güneş enerjisi alanının en seçkin markalarından birisi olarak firma, mühendislik, satın alma ve kurulum aşamalarının tamamını da yerine getiriyorlar. Size sadece yeni enerji sisteminin keyfini çıkarmak düşüyor. Dilerseniz sitelerini ziyaret ederek daha fazla bilgiye ulaşabilir, iletişime geçerek aklınıza takılanları sorabilirsiniz.