Turizme bulut tabanlı servisler sunan CloudArena şirketi, Türkiye'de bu yıl ilki düzenlenen EuroCloud Awards'ın TR ayağında, En İyi Teknoloji Şirketi alanında birincilik kupasını aldı. Bununla 28 ülkeden adaylar arasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.
CloudArena şirketine Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye birincilik ödülünü kazandıran ürünü ise HotelRunner.


HotelRunner ne yapar?
HotelRunner, otelinize özel internet içeriğinizi kolay bir şekilde oluşturup yönetmenizi, dünya çapında tanınmanızı bir üst düzeye çıkartmanızı, müşteriler ve otelinizi yönetip durumlarını anlık öğrenmenizi ve ayrıca düşünebileceğiniz tüm online kanal ve mecralardan rezervasyon kabul etmenizi mümkün kılan web tabanlı konaklama tesisi yönetim ve pazarlama sitesidir.


HotelRunner hotelim için nasıl bir fayda sağlar?
HotelRunner, çevrimiçi oda ve fiyat yönetimi, moteliniz için pro bir internet sitesi ve Facebook sayfası, mevcut tüm on-line rezervasyon ve ödeme kabul etme olanağı, mevcut müşterilerinizin yönetimi ve bunun yanında sosyal medya görünürlüğünü üst noktalara çıkarmak için kullanacağınız sosyal promosyon ve kuponlar sağlar. Servisimiz web'de, mobil ve tablet cihazlarda aksamaksızın sorunsuz çalışır.


HotelRunner yeni müşteri kitlesi çekmeme nasıl katkıda bulunur?
HotelRunner otel odalarınızı kendinize ait web sitenizden ve Facebook aracılığıyla satmanızı; uluslararası on-line satış kanalları ve acentelerle sisteme entegre olmanızı sağlar.

HotelRunner'la otelimin odalarını satışa sunmak için için ne kadar ödemeliyim?
Önceden satın almanızı gerektirecek hiçbir şey yok, yazılım ve kurulum yok. Hiç para ödemeden başlayabilir ve gerekli görüyorsanız kullandıkça ödeyebilirsiniz. Şimdi tesisinize bir iyilik yapıp otel sistemleri alanında tam olarak uzman bir bulut platformuna motel yönetiminizi taşıyın.