2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2005
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Garip problem hala cözemedim !

    Arkadaşlar çalıştığım internet kafede bi sorun var makinanın bi tanesi çökmüş vaziyette güvenli kip ekranı geliyo ve son çalışan windows ayarlarında başlat vs gibi seçenekler var bunların hiç biri fayda etmiyo sistemin açılmasına
    sistem öyle kalıyo windows açılmıyo bende yeniden kurulum yapmak için win xp ile boot ettim ve kurulum yeri geldi enter a basıp kurulumu denediğimde Kur bilgisayara takılı bir hard disk bulamadı gibisinden bi yazı yazıyo ve hardi diski görmuyo ama yeniden başlattığımda sistem yine göçük olarak çalışmaya çalışıyo diski aldım başka bi makinaya 2. disk olarak taktım baktım içinde windows dosyaları duruyo ama sıfırdan kurulumda hard disk gozukmuyo sorun sizce nedir yardımcı olana çok minettar olurum ne yapmalıyım ?

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Kurulum yapmak istediğiniz bilgisayarda disk raid olarak takılmış. Windows bazı raid driverlarını bünyesinde bulundurmadığı için diskinizi kurulum yaparken görmüyor.
    Windows'u kurabilmeniz için anakartınızın raid driver'larını bir diskete kaydedip kurulum başladıktan hemen sonra, RAID disklere kurulum yapabilmeniz için (tam bilmiyorum ama F6 yada F2 olması lazım) tuşuna basarak yönergeleri izleyin. Daha sonra windows gerekli driverları disketten aldıktan sonra kuruluma normal bir şekilde devam edebilirsiniz.

    Kolagelsin.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2