1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2017
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    25
    İtibar Gücü
    7

    Gergi tavan ekipmanlarında Kampanya Gergi Tavan Fabrikasında

    Germe tavan ve barisol tavan satış ve Gergi Tavan Uygulama konusunda uzman ekibimiz hayalinizdeki mekanı yaşatıyor. En uygun gergi tavan fiyat garantisini kaçırmayın, hemen arayın. Gergi Tavan Fabrikası; Gergi tavan, germe tavan ve barisol tavan uygulama işinde tek adres.


    Gergi tavan fabrikası, sektörünün en iyisi olmak için arge çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

    Gergi tavan fabrikası, toptan rulo bazında şatışın yanısıra bayilerine montaja hazır şekilde üretimde yapmaktadır. Rulo bazında stoklarında her an kırk farklı lake renk seçeneği sunmaktadır. Transparan olarak buz beyazı ve gün ışığı renk seçenekleri stoklarımızda her an mevcuttur.

    Gergi tavan sistemi, sıra dışı yapısı ile ısıtılarak istenilen forma girebilen, çeşitli renk ve dokularda özel alüminyum profillerine ısıtıp gerilerek uygulanması tekniğidir. Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi radyuslu uygulamalara imkan sağlar. Bu esneklik sayesinde her projede kendine has tavanlarda özgün tasarım imkanı sunar.

    Gergi Tavan Fabrikası, geniş ürün yelpazesi ve her zaman stoklu çalışması ile kendi sektöründe lider bir kuruluştur. Lake doku kumaş, transparan kumaş, süet kumaş, akustik kumaş, ışıklı doku kumaş çeşitleri ve gergi tavan profilleri, led aydınlatma ürünleri ve geniş bayii ağı ile stoklu çalışmaktadır.

    Gergi Tavan Fabrikası ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Bu ürün günümüzün mucizevi ürünlerinde olup mükemmel şekilde her forma girebilme özelliği ile sizlere tasarım özgürülüğü sunar. Hem aydınlatma hem de dekoratif amaçlar için ideal bir üründür. Tavanı ve duvarı olan tüm alanlarda kullanılabilen bu sistem gün geçtikçe daha çok popüler olmakta ve bir çok televizyon kanalındaki programlar tarafından kullanılmaktadır. Hem modern bir çizgisi olup hem de tasarımsal anlamda kişiye göre tasarımlar yapılmaktadır. Çok uzun yıllar her hangi bir bakıma ihtiyaç duymaz. Boya ve badana gibi ekstra bir bakım gerekmez. Tam 25 yıl garanti kapsamında bir ürün olup her mekana uygulanabilir.

    https://gergilitavan.com
    Konu hgirua tarafından (13-02-2020 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: hatalı bilgi girişi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. çok kaliteli backlinkler ile siteniz tavan yapsın!
    By xticaretuyelik in forum Webmaster Alanı - Web tasarımı, web programlama vs
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22-02-2014, 01:39
  2. Asus 1005HA kampanya
    By corex in forum Satın alma önerileri, şikayetler, tavsiyeler, kampanyalar
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 30-01-2011, 19:50
  3. Kampanya CS 1.6 Maç ServeR 15 TL
    By cs_eylul in forum Yardımcı Programlar, Serverlar ve Klan Duyuruları
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 25-08-2009, 14:37
  4. ÖSYS YERLEŞTİRME TABAN VE TAVAN PUANLAR
    By djaker in forum Genel Kültür - Sinema - Müzik
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 24-06-2006, 13:36

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2