JustBeenPaid Pasif Kazanç Sistemi Nedir



JustBeenPaid pasif kazanç sistemi sizlere yatırdığınız paranın 75 günde size yüzde 50 kazançlı olarak geri dönmesidir. Ödemiş olduğunuz para size hemen ertesi günden itibaren yüzde 2 olarak 75 gün boyunca geri dönecektir. İşin güzel yanı şu arkadaşlar yatırmış olduğunuz para 75 gün sonra sizlere yüzde 50 kar ile dönmüş olacaktır. Ayrıca site sizlerin güvenin kazanmak için üye olan herkese 10 dolar hediye etmektedir. Sizde bu 10 dolar ile siteye yatırım yaparak anında kazanmaya başlayabilirsiniz. Sistem gayet güvenli ve yüzlerce ödeme kanıtlarıyla birlikte sizlere canlı hizmetler de sunmaktadır. Paranızın yükselmesi için de hiçbir şey yapmanıza gerek yok, tek yapmanız gereken yatırımınızı yapmak ve beklemek. Site otomatik olarak 75 gün boyunca her gün sizlere yatırmış olduğunuz paranın yüzde 2'sini verecektir. Şimdi size sistemi örneklerle ile açıklamak istiyorum.

Örneğin;
10 Dolara 1 tane pozisyon sahibi olursunuz, 75 gün boyunca size %2 olarak, hergün 0,20 Dolar 15 Dolar size geri döner. Gördüğünüz gibi yatırdığınız 10 Dolar size 15 Dolar olarak dönmüş oldu.
50 Dolara 5 tane pozisyon sahibi olursunuz, 75 gün boyunca size %2 olarak, hergün 1 Dolar, 75 Dolar size geri döner. Gördüğünüz gibi yatırdığınız 50 Dolar size 75 Dolar olarak döndü.
100 Dolara 10 tane pozisyon sahibi olursunuz, 75 gün boyunca size %2 olarak, hergün 2 Dolar, 150 Dolar size geri döner. Gördüğünüz gibi yatırdığınız 100 Dolar size 150 Dolar olarak döndü.
500 Dolara 50 tane pozisyon sahibi olursunuz, 75 gün boyunca size %2 olarak, hergün 10 Dolar, 750 Dolar size geri döner. Gördüğünüz gibi yatırdığınız 500 Dolar size 750 Dolar olarak döndü.



Satın almış olduğunuz pozisyon, 75 gün sonra size 15 $ olarak geri dönmüş olur ve o pozisyon bitmiş olur.


Diğer Bir Örnek Vermek Gerekirse;
Kayıtınızı yaptınız size şirket tarafından 10 $ hediye edildi, sizde kendiniz 30 $ daha eklediniz. Yatırmış olduğunuz para 40 $
Ertesi gün size 4 x 0,20 $ = 0,80 $ ödeme yapılır. 13 gün sonra hesabınızda toplam 10,40 $ para birikmiş olur.
EĞER gelirinizi yükseltmek isterseniz, hemen 10 $ bir tana pozisyon daha satın alın ve ertesi gün size 5 x 0,20 $ = 1,00 $ ödeme yapılır. 10 gün sonra hesabınızda tekrar bir pozisyon satın alabileceğiniz kadar sermaye birikmiş olur. Bu durumda size hemen ertesi gün 6 x 0,20 $ = 1,20 $ ödeme yapılır.Bu şekilde devam ederseniz, adım adım ama kesinlikle sermayenizi ve günlük gelirlerinizi çok ciddi oranlara kadar yülseltmek mümkündür!




Peki Referanslarınızdan Ne Kadar Kazanırsınız?
Sermayenizi çoğaltmak için sizlere farklı imkanlar sunulmaktadır.
JSS Trippler de, hiç bir zaman üye kayıtı yapmak veya gereksiz kualifike şartları vs. olmaz.
Eğer başkalarınada bu harika kazanç imkanını tavsiye ederseniz, sizin tavsiye ettiğiniz kişiler satın aldıkları her pozisyon için size 1 Dolar ödeme yapılır. Başka anlamla söylemek gerekirse, onların yatırımlarına karşi daima %10 kazanç elde edersiniz. Sizin tavsiye ettiğiniz kişiler, başkalarına bu harika kazanç imkanını tavsiye ederler ve üye kayıtları yaparlarsa, kendileri %10 siz ise %5 ek kazanç elde edersiniz.




Açıklayıcı örnek:
Siz 3 kişiye bu harika kazanç imkanını tanıttınız, onlar 50 - 100 ve 150 Dolarla yatırım yaptılar. Bu durumda siz DERHAL 5 + 10 + 15 = 30 Dolar kazandınız demektir. 30 Dolara karşı 3 tane pozisyon satın aldığınız durumda, ne kadar kazançlar elde edebileceğinizi, yukarıdaki Microsoft Excel tablosunda görebilirsiniz.
Ayrıca bu kişiler, kendilerine yapılan ödemelerden tekrar tekrar pozisyonlar satın aldığında, her pozisyon için size 1 Dolar ödeme yapılır.

Hergün 250 Dolar gelir elde eden arkadaşlarımız var. Bunlar gelirlerini bir gün Banka hesaplarına aktarıyorlar, bir gün tekrar yatırım yapıyorlar, bu da bize 25 Dolar ek gelir sağlıyor.Ayrıca özel bonuslar, Matrix vs desteğiyle, size ödenen miktarları tekrar ödeyerek gelirinizi kat kat arttırabilirsiniz.
Her defasında toplam olarak 4 tane pozisyon 75 gün boyunca ödeme yaparak sona erdiğinde, size özel bonus olarak 1 tane Matrix verilir. Bu Matrix belirli bir süre sonra dolar ve size 60 Dolar ek ödeme yapılır.


ÖRNEK:
Sizin sadece 40 Dolar yatırım yaptığınızı var sayalım.
Bu 40 $ 75 gün sonra size 60 Dolar olarak geri döner.
4 tane pozisyonunuz sona erdiği için, size bir tane Matrix verilir, bu dolduğunda 60 $ ödeme daha alırsınız.
NETİCE: 40 $ size toplam olarak 60 $ + 60 $ = 120 $ olarak geri döner.
Burada asla bir sınır yoktur, ne zaman 4 tane pozisyonunuz sona erse, 1 tane Matrix daha.Internetten bu kadar çok ve bu kadar kolay kazanma imkanı hergün onbinlerce insanları mutlu ediyor. Ya siz??


ÜYE OLMAK İÇİN DAHA FAZLA BEKLEMEYİNİZ. BURAYA TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ