Amazingprofitreward sistemi günlük 5 reklam izleme karşılığında yaptığınız yatırımın %4'ünü 50 gün boyunca sizlere ödeyen bir sistemdir. Sistem 15 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçmiştir ve daha şimdiden 14.000 üyesi bulunmaktadır. Sistemin işleyişi son derece mantıklıdır. Tıpkı Profitclicking sisteminde olduğu gibi bu sistemde de reklam paketi satın alarak kazanmaya başlıyoruz. Sistemde bir reklam paketi ücreti 4$ olarak belirlenmiştir. Bu da bizlere daha cazip gelmektedir. Ayrıca sistem bizlere güvenilirliğini sağlamak için üye olduğumuz anda sitede kullanmamız için bonus olarak 4$ hediye etmektedir. Bununla da yatırım yaparak kazanmaya başlayabiliriz.


Amazingprofitreward sistemini kısa bir örnek ile anlatmak gerekirse diyelim ki tanesi 4$'dan toplamda 20$'a 5 adet reklam paketi aldığımızı varsayalım. Ertesi günden itibaren bu reklam paketleri aktif olmaktadır ve bizlere kazandırmaya başlamaktadır. 4 adet reklam paketinin bizlere %4'lük günlük getirisi 0.80$ olacaktır. Bu ücret 50 gün boyunca hesabımıza işleyecektir. Bu da demektir ki 20$ karşılığında almış olduğumuz 5 adet reklam paketi bize 50 gün sonunda %200 kar ile 40$ olarak geri dönecektir. Yani bu sistemde yatırdığınız paranın iki katını kazanmaktasınız. Ancak unutulmaması gereken en önemli nokta günlük kazancımızın hesabımıza yatması için kesinlikle günde en az 5 adet reklam izlememiz gerekmektedir. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husus daha var o da şu, Amazingprofitreward sistemindeki kazançlarınız ile yatırım yapamamaktasınız. Bu durumda yapmanız gereken paranızı biriktirip ödeme istemeniz ve ardından tekrar sisteme yatırmalısınız. Siteden, elektronik hesabınıza ödeme yaparken %5 kesinti yapmaktadır arkadaşlar. Ancak siteye para aktarmak isterseniz kesinti yapmamaktadır.




Örnek vermek gerekirse hesabınızda minimum limit olan 10$'a ulaştığınız zaman ödeme istediğinizde %5'lik kesinti yapıldığında hesabınıza yatacak para 9.50$ olacaktır. Ödemenizi aldıktan sonra tekrar sisteme yatırabilirsiniz. Yatırdığınız zaman hiçbir kesinti uygulanmamaktadır.


Amazingprofitreward Sisteminin Avantajları Nelerdir ?


- Üye olduğunuz anda 4$ Bonusu
- 5 reklam izleme karşılığında günlük %4 kazanç
- Hiçbir yatırım yapmadan 50 gün sonunda 8$ kazanma imkanı
- 48 saat içinde ödeme alma imkanı
- Günlük %4 üzerinden 50 gün sonunda %200 kazanç (%4 x 50 = 200 %)
- Reklam paketleri ücretleri sadece 4$'dır ve 5000 adete kadar reklam paketi alma imkanı
- Her reklam paketi alımında hediye olarak 50 Banner Kredisi ve 50 Reklam Kredisi (Sitenizi yayınlayabilirsiniz)
- Referanslarınızdan %8, Referanslarınızın referanslarından %4 kazanın



REFLİ LİNK: TIKLAYINIZ


Refsiz Link: Tıklayınız


Sistemin ödeme yöntemleri Liberty Reserve ve Solidtrustpay'dır arkadaşlar. Ödeme istediğiniz zaman sadece 1 saat içinde ödemeniz yapılmaktadır. Aşağıda ödeme kanıtımı görebilirsiniz.


Ödeme Kanıtı İçin BURAYA Tıklayınız.

Destek İçin Msn Adresim gokhan_u55@hotmail.com