Hamilelik birçok kadının geçirdiği bir evredir. Hamile iken doğal olarak hamile değilken giyilen kıyafetler artık giyilemez. Ancak kadınların bu güzel süreçte satın alabileceği birçok ürün bulunur.
Hamileler İçin İç Çamaşırı
Alınan kilonun büyük bir kısmının göbek olduğu bu evrede bu vücut tipine uygun iç çamaşırları hazırlanmaktadır. Hamile ürünleri kadınların en rahat olabileceği şekilde tasarlanmaktadır. Bel çevresi geniş ve sıkmayacak şekilde likralıdır. Bu külotlar normal külot formunda olabilir. Tüm göbeği kaplayacak tek parça bir külot halinde de olabilir.
Hamileleri Rahat Ettirecek Kıyafetler
Tayt kadınların günlük hayatta çokça tercih ettiği ürünlerdir. Taytlar hamile ürünleri olarak da karsımıza çıkmaktadır. Hamile kadınların rahatlığı düşünülerek tasarlanan bu ürünler esnek yapısıyla oldukça konforludur. Evde, markete giderken ya da gezmeye giderken çoğu yerde giyilebilecek kıyafet türüdür. Ancak daha şık görünmek istenebileceği durumlar da olabilir. Bu tür durumlarda hamileler için tasarlanmış pantolonlar da bulunmaktadır. Ödemin çok aldığı ve çokça kilo alınan bu dönemde pantolonların yapısı çok önemlidir. Esnemeyen pantolonlar hamile kadınları çokça rahatsız etmektedir. Bu yüzden pantolonların hangi kumaştan olduğu önemli bir faktördür.
Hamileler İçin Kombinler
Son yıllarda hamile karnı çıplak olarak göstermek moda haline geldi. Bu yüzden bu doğal süreçte her şeyi olduğu gibi yansıtmak isteyen kadınlar pantolon üstüne bir büstiyer ile kombini tamamlayabilir. Ya da uzun hamile t shirt ü ile bir tayt giyerek kombinlerini oluşturabilirler.