Zaten bir web hosting şirketi ile barındırılan bir Web sitesi varsa, ' Hosting iş ' başlayabilir. Kendi iş Online, evden çalışma, ve kendi programı karar, bir şey birçok insan hakkında rüya olduğunu. piggybank1Burada tek soru bunu nasıl yapabilirsiniz. Web sitenizde para kazanmak için bir yol, müşterilerinize barındırma planlarını yeniden satmak için izin verecek bir barındırma şirketi bir bayi olmaktır. Bunları yapmak istediğiniz şekilde kaynakları yönetmek ve ayırmak mümkün olacaktır. Bu ağır iş barındırma şirketinden yapılır bu yana kar kazanmak için güzel bir yoldur, sağlayan ve kaynakların bir sürü gerektiren bir şey sunucuları yapılandırma gibi. Tabii ki, sizin planlarınızı satın almak için müşterileri bulmak zorunda kalacak, hem de emin olmak için tüm sorunları onlar karşı karşıya olacak her zaman genellikle web hosting şirketi ile tüm iletişim beri size geçecektir olacaktır.

linux hosting

Orada para tekrarlayan miktarda yapmak için başka bir yoludur, ve bu sözde bağlı kuruluş programıdır. Bir ortaklık programı web sitenizde yer alan reklamların gelir kazanmak için kayıt olabilirsiniz bir programdır. Bu programlar normalde herhangi bir para maliyet ve sitenizin popüler ve insanların bir çok ziyaret Eğer para yeterli miktarda kazanabilirsiniz. Her program için onaylanmış almak için birkaç hafta kadar sürebilir bir uygulama süreci olacaktır. Bir kez başvurunuzu doldurduktan sonra, sitenizi inceleyecek ve başvurunuzu onaylanmış ya da reddedilir olacaktır. Sitenizi onaylı ise, afiş ile sitenizde yazılan ve para toplamaya başlamak için verilecektir. Çoğu bağlı programların prosedürü mümkün olduğunca kolay şekilde yapılır böylece büyük ayrıntıları açıklanmıştır.

linux web hosting

Siteniz için hangi İştirakler girişimlerinin doğru olduğunu seçerken, sitenizin içeriğinizi en iyi temsil edecek olanı seçmeyi deneyin ve sırasıyla ziyaretçilerinize hitap edecektir. Bazı programlar için, gelir almak için tek yolu ziyaretçiler tüccarlar bağlantısını tıklayın ve daha sonra kendi web sitesinden bir öğe satın alarak olduğunu. Müşteri, ortaklık sitesi ve Merchant Site-bir ortaklık programı dahil üç parti vardır. Müşteri Web siteniz için normalde bir ziyaretçidir, ortaklık sitesi Web siteniz, ve tüccar sitesi hangi ürün veya bağlantılar tanıtıyoruz sitesidir. Ne zaman sizin ortaklık ortakları seçin, onların prosedürleri ve Linkler size web hosting şirketi t&c uygun gönderecektir emin olun.

Günün sonunda, kar ne almak için beklediğiniz. Bir ortaklık programının size ödeme yapmasını seçebileceğiniz üç farklı yol vardır. İlk yol ödeme başına satış, bu bir ziyaretçi sitenize geldiğinde, bu tüccar site için onları götürür bir bağlantı tıklama ve oradan bir şey satın alır. Başka bir ödeme yöntemi başına ödeme-Leading, bu bir ziyaretçi tüccar bağlantısını tıkladığında, tüccarın Web sayfasını ziyaret ve işaretler kadar veya hizmet çeşit için kaydeder. Kayıt tamamlandığında, tüccar bağlı kuruluş programı için kaydolma üzerine mutabık olduğunuz bağlı şartlar ve koşullara göre size ödeme yapacak. Bağlı ödemenin son ve en yaygın şekli, tıklama başına ödemedir. Bu kendi kendine açıklayıcı, her zaman bir kişi bağlı bağlantı tıkladığında, sistem daha sonra hesabınıza yatırılan bir miktar kaydeder.