2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21

    HP`den Yeni Baskı Teknolojisi



    AR-GE çalışmalarına yılda 4 milyar dolarlık bütçe ayıran HP, baskı alanındaki yeniliklerine devam ediyor. Firma tarafından piyasaya sürülen yeni yazıcılarda, baskı kalitesi ve verimini artıran, toplam sahip olma maliyetini azaltan ölçeklenebilir baskı teknolojisi kullanılıyor.

    Ölçeklenebilir baskı teknolojisi sayesinde yeni kartuş ve mürekkepler en verimli şekilde kullanılıyor. Zira, yazıcılarda biten her kartuşun ayrı ayrı değiştirilmesine olanak tanıyan bir sistem bulunuyor. Ölçeklenebilir baskı teknolojisinin bir parçası olan bu sistem sayesinde, mürekkep azaldığında sistem uyarı veriyor, istenilen baskı için mürekkebin yeterli olmadığı durumlarda da baskı işini başlatmıyor. Böylelikle kağıt ve mürekkep israfı da önlenmiş oluyor.

    Ölçeklenebilir baskı teknolojisine sahip yazıcılar Yeni Vivera mürekkepleri ve HP Advanced Photo kağıtlarıyla birlikte kullanıldığında, suya dayanıklı ve anında kuruyan baskı çıktıları veriyor. HP Vivera mürekkepleri, canlı renkler, gelişkin gölge detayı ve çarpıcı renkli ve siyah-beyaz baskılar için keskinlik sağlıyor.
    (Hürriyetim)

  2. #2
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1.105
    İtibar Gücü
    0
    Bu Hp yazıcıda gerçekten 1 numara ya.Benim yazıcıda Hp, çok memnunum.Gerçekten çok güzel yazıcılar üretmiş adamlar, bu iş için her türlü harcamadanda kaçınmıyorlar.
    [center:2ddd73f8aa][/center:2ddd73f8aa]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2