HP IPAQ HW6515 CEP BİLGİSAYARI + GSM + NAVTURK GPS PAKETİ HEDİYE

Cihaz 07/09/2005 Tarihinde Teknosa dan alınmış olup 2 yıl garantilidir.Fotoğraflarda görünen Kutu içeriğine sahiptir . Eylül 2007 ye kadar garanti kapsamındadır .

FiYaT : 800 YTL

msn : halilibo16@hotmail.com


ÖZELLİKLERİ :

* 1.3 MPixel Kamera ( Flash var )
* mp3
* GSM
* SD/MMC Genişletme yuvası
* Bluetooth



Sıfır Fiyat Link : 899 USD + KDV

Teknosa : http://www.teknosa.com.tr/Cultures/t...AYARI__PDA_722


FoToLaR :






NAVTURK NAVIGASYON SİSTEMİ


Hp ile hediye olarak 159 euro+ kdv değerindeki Navturk Navigasyon paketinide veriyorum .Bugün aktivasyonu yapıldı ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz .
128 MB SD KART - Kitapçıkları - Faturası mevcuttur ...


NAVTURK inceleme :


http://www.navturk.com/







02: SONY ERICSSON P900

Not: Telefon temiz ver sorunsuz olup Kayıtlıdır . Garantisi yoktur . Sadede Telefon - 32 MB MS DUO - kalem - bataryası ve orjinal şarjı mevcuttur . Tüm p900 ler de olduğu gibi kapağın kapandığında temas ettiği plastik kısım çok ufak kırıktır . Ancak hiçbir sorun yaratmamaktadır .

FİYAT : 300 YTL

ÖZELLİKLER :

* Kamera
* Mp3 - MPEG4 video oynatıcı
* Tema - Program
* Oyun
* Dokunmatik ekran ...



Fotoları :








NAVTURK GPS FoToLARI ve Videosu



NAVTURK Navigasyon Sistemi Nedir ?

Konfor, zenginlik ve daha iyi yol bulma sistemidir.


Navigasyon, belirlenen varış noktasına en kısa, en optimum yol güzergahını tespit eden, sesli ve görsel yönlendirmelerle hedefe doğru bir şekilde ulaşmanızı sağlayan sistemdir.

NAVTURK'un sistemi yolların detaylı bilgisini size sunar. Fiziki olarak kısıtılı yollar, otoban çıkışları, kavşaklar, caddeler, tek yön çift yön sokaklar ve daha fazlası… Gitmek istediğiniz yerin adresini sisteme girerek, konumuz kısa sürede belirlenir, size en uygun alternatif yol seçenekleri ile zaman kaybetmezsiniz.

NAVTURK sistemi iki nokta arasında güzergah oluşturmakla kalmaz. Türkiye genelinde 100 bini aşkın bilinen nokta sisteme aktarılmış ve ulaşım verileriyle ilişkilendirilmiştir. Böylelikle oluşturulan rehber içerisinde restaurantlar, hastaneler, benzin istasyonları, tarihi ve turistik yerler, kamu binaları, ulaşım merkezleri yer alır.

NAVTURK sistemini gelecek yıllarda hayatımızın içerisinde daha yaygın olarak, taşıt projeleri, güvenlik, internet, kamu çözümleri olarak görebileceksiniz



Sistemi Kullanarak Neleri Yapmak Mümkün?

Yönünüzü dünyanın döndüğü yöne değiştirin.


NAVTURK navigasyon teknolojisini kendi imkanları ile üreterek gelişmişülkelerde kullanılan bu modern teknolojiye ülkemizin yönünü çevirdi. Ülkemiz adına bu teknoliji alanında yeni bir devir başlattı.

Sistemimiz bütün taşıtlarda yer aldıkça, farklıözellikteki PDA cihazlar ve yeni jenerasyon cep telefonları içerisinde oldukça, internet üzerinden kullanılmaya başlandıkça, kısaca çözüm ortaklığı işbirliği çalışmalarımız sonuçlandıkça hayatınızın daha da renklendiğini göreceksiniz.

NAVTURK sisteminin yaygın bir şekilde kullanılmaya başlamasıyla, aracınızla trafikte sıkışıp kalma, aradığınız restaurant ya da oteli bulamama gibi sorunlar yaşamayacaksanız. Ambulans ve itfaiyenin gideceği yere en hızlı şekilde ulaşabilmesi mümkün olacak


FOTOLAR







Video : Noktaları kaldırıp linke tıklayın


http://r.a.p.i.d.share.com/files/6029440/HP.MOV.html