Windows Mobile® tabanlı ürün ve servisler konusunda dünyanın önde gelen markalarından i-mate’in Türkiye tek distribütörü ve halen Türkiye’de ki en geniş cep bilgisayarlı telefon ürün yelpazesine sahip bulunan Koyuncu Elektronik, Destech Bilişim vasıtasıyla verdiği profesyonel teknik servis hizmetleri ile müşterilerine sunduğu geniş seçeneklere iki yeni ürün ekledi.

Daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla, orta seviye Windows Mobile® tabanlı cihazları tüketiciye sunma stratejisinin devamı olarak piyasaya sunulan PDAL ve JAQ3 birçok Windows Mobile 5.0 uygulamasını kullanıcılarına sunmaktadır.


Yeni ürünlerin piyasaya girişi ile ilgili olarak konuşan Koyuncu Elektronik yetkilileri JAQ3 veya PDAL modellerinin her ikisinin de; ev veya işyerinde Microsoft® tabanlı bilgisayar kullanan herkes tarafından rahatlıkla kullanılabileceğini ve nerede olurlarsa olsunlar iş ve eğlenceyi yanlarında taşımak isteyenlerin tercihi olacağını belirttiler. Geniş kullanım alanı, rakipsiz katma değerli servis ve desteği, rekabetçi fiyatlandırma yapısı ile i-mate™ profesyonel tüketicilerin bir numaralı tercihi olacak.
Her iki cihazda sahip oldukları GPRS, Edge ve yüksek süratli Wi-Fi bağlantı altyapıları ile sizi yüksek download süratlerine eriştirirken, tatmin edici bir Push E-mail desteği sunar ve e-postlarınızı ekleriyle birlikte açmanızı sağlar.

Kullanıcı istek ve düşüncelerine gösterilen hassasiyetle tasarımlanan her iki üründe birbirlerinden değişik yapı formuna sahip. JAQ3 üzerinde bulunan Q klavyesi, 5 yönlü kontrol tuş takımı ve dokunmatik ekranı ile devamlı olarak mesaj ya da e-posta ile yazışmalarda bulunan tüketicilere yönelik bir tasarıma sahip. PDAL ise cep bilgisayarlı telefon pazarına stil sahibi bir ürün olarak geliyor. Kullanım kolaylığının yanında, siyah ve gümüş renkli kasası ve yuvarlatılmış köşeleri ile göz alıcı bir tasarıma sahip olan PDAL aynı zamanda pazarın en hafif PDA’lerinden de biri.
Diğer tüm i-mate™ cihazlarında olduğu gibi bu cihazlarda da Windows Mobil® 5.0 Pocket PC yazılımı; Windows Mobile® Direct Push E-mail, MSN® Mobile, Microsoft® Office Mobile, Windows Media® Player Mobile ve Internet Explorer Mobile içeriği ile gelmektedir. Her iki cihaz da 2.0MP dijital kameraya ve www.clubimate.com adresinde yerleşik katma değerli servislere sahiptir.