Infor’un Mobilitesi, Müşteri Hizmetleri ve Maliyet Etkinliği, Çalışmada “AnahtarBaşarı Faktörleri” Olarak Anılıyor
70.000’i aşkınmüşteriye hizmet sunan lider iş uygulaması yazılımı sağlayıcısı Infor, bugün yetenek yönetimi olanaklarıylailgili olarak, IDC’nin son “Integrated Talent Management MarketScape” raporundalider olarak kabul edildiğini duyurdu[1].IDC, tedarikçileri kapsamlı ve titiz bir çerçeveye dayalıolarak farklı kriterlere göre değerlendirdi ve yetenek yönetimini; “işgücünüçekme, ödüllendirme ve elde tutma işlevleri” olarak tanımladı.

“IDC raporunda Infor'un, özellikle bireyselkullanıcıların çalıştığı yerlerdeki erişimi sağlama yaklaşımından övgüyle söz ediyor.Microsoft Outlook, masaüstü cihazlarına bağlı kalmayan kullanıcılar içinkullanımı kolay bir hale geliyor ve Infor’u önemli bir konuma yerleştiriyor,” şeklindekonuşan IDC öğrenme ve yetenek stratejileri, İK program direktörü Lisa Rowanşöyle devam ediyor: “Infor müşterilerinden, müşteri hizmetleri ve maliyetetkinliği konularında da yüksek puanlar aldı."

Yakınzamanda Lawson Software ile kurumsal birleşmesini tek markada; “Infor”danetleştiren şirket, kuruluşların yetenek programlarını daha iyi yönetmesineyardımcı olmak için, “Infor10 Lawson Talent Management Product Suite” dahilyetenek yönetimi olanaklarında yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. Şirket şuanda endüstrideki en kapsamlı ve farklılaşmış İnsan Sermayesi Yönetimiuygulamaları paketlerinden birini sunuyor.

“Yenilikçiuygulamalarımız müşterilerimizin işlem verimliliğini optimize etme çabalarınıdestekliyor, kişilerin stratejik gruplandırılmasını sağlıyor ve iş hedeflerinigerçekleştiriyor,” diye konuşan Infor İnsan Sermayesi Yönetimi endüstristratejisi direktörü Amy Ihlen sözlerine şöyle devam ediyor: “Çalışanlar sürecedahil olmayı ve şirketlerinin başarısına nasıl doğrudan katkı yapabileceklerinibilmeyi isterken, şirketler de sonuçlar üzerinde hangi çalışanların en büyüketkiye sahip olduğunu bilmek istiyor. Müşterilerimizin her ikisini de eldeetmesini istiyoruz. Dolayısıyla bu ihtiyaçları karşılamaya yardımcı olacakdinamik, özelleştirilmiş çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Ayrıntılıbilgi almak için şu adresleri ziyaret edebilirsiniz: http://www.infor.com/solutions/hcm/ve http://www.infor.com/solutions/workforce-management/.

IDC MarketScape Hakkında
IDC MarketScape tedarikçi analizi modeli, verili birpiyasadaki ICT (bilgi ve iletişim teknolojisi) tedarikçilerinin rekabetçiuygunluğuna dair genel bir görünüm sağlamak üzere tasarlandı. Araştırmametodolojisi, verili bir piyasada her satıcının pozisyonunun tek bir grafikillüstrasyonunu sağlayan hem kalitatif hem de kantitatif kriterlere dayalıözenli bir puanlama metodolojisi kullanıyor. “IDC MarketScape”, BT vetelekomünikasyon tedarikçilerinin ürün ve hizmet sunumları, kapasiteleri vestratejileri ile şimdiki ve gelecekteki piyasa başarı faktörlerinin anlamlı birşekilde karşılaştırılabileceği net bir çerçeve sağlıyor. Bu çerçeve aynızamanda teknoloji alıcılarına da mevcut ve olası satıcıların güçlü ve zayıfyönlerine ilişkin 360 derecelik bir değerlendirme sunuyor.


[1] IDC MarketScape: Worldwide Integrated Talent Management 2012 VendorAnalysis, Doc #234365, Nisan 2012