“Evernote Food” piyasaya sunulduğundan bu yana dörtay geçti ve bu kadar kısa süre içerisinde, paylaşılan geri dönüşlere bakılırsa buuygulama insanların pişirme ve yemek yeme konusunda düşünme biçimini büyükölçüde değiştirdi. Artık, aile yemeklerinden, yiyecek içecek maceralarına kadarher şey Evernote Food aracılığıyla kaydedilebiliyor. Paylaşılan yemeklerinsayısına bakılırsa, uygulama büyük bir ilgi topladı.
Evernote Food güncellemesiyleberaber, hem çok talep edilen özellikleri ve geliştirmelere hem de şimdiye dektasarlanan en güzel arayüzlerden birine sahip oldu.
Yemek Arama
Bu güncellemede, yediğiniz o inanılmazyemeklere hemen ulaşabilmeniz için, arama özelliğini eklendi. Arama çubuğu enson yemeğinizin hemen üstünde; yemek listenizi görmek için aşağıya çekin.

Yer Arama

Bugüncellemede, şehre ve isme göre restoranlar ve ilgi alanlarını arama özelliğieklendi. Yani şu anda nerede olursanız olun, o gün gittiğiniz yeribulabilirsiniz.
Doğrunoktayı bulamazsanız, yerin ismini ve bölgesini girerek özel bir noktaoluşturun. Adresi bilmiyor musunuz? Harita görüntüsüne dokunun ve iğneyisürükleyip bırakın; Sonra, “Bitti” ye dokunun.
GüzelTarih Seçimi Ekranı

Evernotetasarımcıları bu ekranda kendini aştı… Bir yemeğin tarihini belirlemek içintarih alanına dokunun. Böylece yeni bir tarih seçimi ekranı belirecek. Aylarıdikey olarak geçerken, resimli mevsim başlığının geçişi nasıl görüntülediğinifark edeceksiniz. İstediğiniz ayı bulduğunuzda, güne dokunun. Sonra günün doğrusaatini bulmak için zaman kaydırıcı ile ilerleyin ya da ona dokunun. İşinizbittiğinde, “Bitti”ye dokunun.
FilmMakaranızla Yemekler Hazırlayın
Bunların ikisini bir araya getirin; böylece Evernote Food’da film makaranızdadepoladığınız görüntülerden güzel yemekler hazırlayabilirsiniz. Yani, yıllaröncesinden de olsa, yemekleri Evernote Food tarihçenize ekleyebilirsiniz.

My Placesile özel yerler

EvernoteFood’un bu sürümü, My Places adlı en sevdiğiniz yerler listesini hazırlamanızaolanak tanıyor. Artık bir yer oluşturmak çok kolay. Yemekteyken, “lokasyona”dokunun ve yere bir isim verin -mesela Ev-, ardından bir adres ekleyinve Bitti’ye dokunun. Bu yer, Place ekranındaki küçük ev ikonuna dokunarakulaşabileceğiniz My Places ekranında bir yer işareti gibi kaydedilecek.
İşteMy Places’in harika bir özelliği: Diyelim taşındınız ve artık "Ev"başka bir yerde. Ev lokasyonunu bir yemeğe atadığınızda, haritaya dokunupadresi değiştirebilirsiniz. Bu, “Eve atanan tüm yeni yemeklerinadresini güncelleyecek ve önceden yaptığınız her şey için eski adresikoruyacak.
Küçükresim geçişleri

Biryemekte çektiğiniz inanılmaz fotoğrafların tümünü hatırlamanıza yardımcı olmakiçin, yemek listesine küçük resim geçişleri eklendi. Yemek listenizi tararken,birkaç saniyede bir belirli bir yemekten yeni fotoğraflar belirdiğinigöreceksiniz. Böylece, liste çok daha göz alıcı olacak.
Dahastatik bir görüntü isterseniz, uygulama ayarlarında geçişleri kapatabilirsiniz.
Türkçe vebirçok yeni dilde

EvernoteFood artık Türkçe. Ayrıca İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fince, Fransızca,İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Portekizce, Rusça, Tayca, Geleneksel veBasitleştirilmiş Çince, Endonezya dili ve Malay dilinde.
Büyükgeliştirmeler ve birçok yeni özellik

Bazıköklü güncellemeler gerçekleştirildi:
· Yenilenmiş eşitleme, uygulamayı daha hızlı ve dahagüvenilir kılıyor
· Evernote kurulumunu yaptıysanız, Evernote Food’da tekrar oturumaçmanıza gerek yok
· Geliştirilmiş Facebook paylaşımı