“Infor10Product Suite”in Çıkışı ve Genişleyen Ortak Ağı Sayesinde, Hızla Büyüyen TürkiyePiyasasında Infor’un Hizmet Alanı Genişletiyor


Dünyada 70.000’iaşkın müşteriye hizmet sağlayan lider bir iş uygulaması yazılımı sağlayıcısıolan Infor, bugün, Türkiye’deki kaplamaalanının, büyüyen bir kanal ortağı ağıyla ve “Infor10 yazılım paketi”ninpiyasaya sunulmasıyla genişlediğini duyurdu.
İnfor
BRICülkelerini (Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin) izleyen ekonomisi gelişmekteolan “MIST” (Meksika, Endonezya, Güney Kore ve Türkiye) ülkelerinden biriolarak Türkiye, son yıllarda rekor düzeyde büyüme yaşadı. Bununla birlikte,Türk şirketleri de bu fırsattan yararlanmalarına ve rekabet üstünlüğükazanmalarına yardımcı olacak yeni yaklaşımlar arayışında.

Budeğişime karşılık, Infor’un “Türk Kanal Ortağı Ağı” bölgedeki profilini genişleterek,kuruluşlara uçtan uca iş süreçlerini hızlandırma ve “Infor10” paketindekiönceden entegre edilmiş uygulamalar ve endüstriye özgü özellikler yoluylaperformansı arttırma fırsatı sağlıyor. Türkiye’de köklü ortaklarla çalışanInfor, kendini bölgedeki sürekli büyümeyi tetiklemeye adadı.

Gelişmelerbirbirini izliyor!
· InforTürkiye’deki hizmet alanını genişletiyor, genişleyen kanal ortağı ağıylaekonomik büyümeden yararlanıyor ve yeni Infor10 paketini piyasaya sunuyor

· Infor10’dekiendüstriye özgü özellikler, Türkiye’nin önemli endüstrilerinden çoğunudestekliyor ve Havacılık ve Savunma, Otomotiv, Kimyasal Ürünler, Dağıtım,Donanım Hizmetleri, Bakım ve Kiralama, Moda, Gıda ve İçecek, Genel İmalat,Sağlık, İleri Teknoloji, Otelcilik, Endüstriyel Donanım ve Makineler ile KamuSektörünü içeriyor.

· Bölgedeki 20yıla yayılan güçlü mirasıyla Infor, özellikle imalat, sağlık, inşaat, otelcilikve bankacılık endüstrilerindeki 250’yi aşkın Türk müşteriye yazılım çözümlerisağlıyor ve sayısı artan yerel kanal ortakları sayesinde değer kazandırıyor.

· Köklü Inforkanal ortakları, kuruluşların karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelmeyeyardım edecek geniş bir dizi Infor ürünü sağlıyor.

· Infor, yeni biryönetim ekibiyle, dünya çapındaki büyümesini hızlandırmaya devam ediyor velider üç iş uygulaması yazılımı sağlayıcısından biri olarak pozisyonunupekiştiriyor.

· Infor’unendüstriye özgü iş uygulamalarını geliştirmeye yaptığı büyük yatırımlar, güçlübir mali performansı destekledi. 2011’de yüzde 17 lisans artışı ve Kasım2011’de sona eren ikinci mali çeyrek için yüzde 16 organik lisans artışıgerçekleşti..

“Türkiye’nindinamik ekonomisi, modern endüstri ile çok geleneksel sektörlerin karmaşık birkarışımı,” diye belirten Infor EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Kanalı BaşkanYardımcısı Jean-Philippe Pomel sözlerine şöyle devam etti: “Bölge son yıllardahızlı bir büyümeye tanık oldu ve bu büyümeyi endüstri ve hizmet sektörleritetikliyor. Güçlü Infor kanal ortakları, Türk şirketlerinin bu büyümedenyararlanırken karşılaştıkları karmaşıklığı dizginlemesine yardım ediyor vekaynaklarını birleşik bir bütünlük olarak yöneterek, hem yerel hem de küreselgüçlüklerin üstesinden gelebilmelerini ve maliyetleri azaltıp kazancıarttırmalarını sağlıyor.”