İngiltere Ankara Antlaşması vizesi sayesinde Türk girişimcilerin İngiltere’de kalıcı oturum izni elde etmesi mümkün kılınıyor. Kişilerin en kısa süre içerisinde sorunsuz bir başvuru adımını tamamlaması ve onay alması için aracı kurumlar ile iş birliği yapması çok daha verimli olacaktır.
Ankara Anlaşması Detayları Nelerdir?
Ankara Antlaşması şartları kapsamında kişilerin gerekli olan temel unsurlar bir işletme açmak için gerekli eğitim ve maddi seviyeye sahip olunmasıdır. Bu şekilde sorunsuz bir biçimde İngiltere’de yerleşim iznine sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz.

  • 1963 senesinde imzalanan bu anlaşma ile gerekli koşulları sağlayan Türk vatandaşlarının İngiltere’de süresiz oturum izni elde etme hakkı bulunuyor.

En kısa sürede sorunsuz bir başvuru adımının tamamlanması için komisyon karşılığında aracı kurumlardan yardım almak sizin için daha nitelikli olacaktır.
Tier 2 Prosedürleri ile Karıştırmayın!
Ankara Antlaşması için ne kadar para lazım sorusu kapsamında bir işletmenin açılması ve belirli bir süre de devamının sağlanması için maddi birikiminiz olmalıdır. Bunun yıllık gelir beyanı ile karıştırılmaması gerekir. Kişilerin yıllık gelir beyanı Tier 2 prosedürlerinde geçerliliğe sahiptir.
Vize Kaç Sene Geçerlidir?
İngiltere Ankara Antlaşması vizesi kullanımı sırasında kişilerin elde edecekleri süre öncelikle 1 senedir. Sonrasında bir sorun fark edilmezse 3 sene daha hak verilir. Ve bu sürenin sonunda süresiz oturum hakkı elde edilmiş olacaktır.