Arkadaşlar merhaba. Piyasada son günlerde, özellikle instagram ve facebook profile kim baktım tarzında oldukça fazla program ve uygulama çıkmakta. Ancak yaptığımız analizler bu programların ve uygulamaların büyük bir bölümünün, kişinin şifrelerini çalma yönünde olduğunu göstermekte. Büyük bir bölümü bu yönde olan programların arasında, nadirde olsa iyi olan ve düzgün çalışan programlar bulunmaktadır.

Yaklaşık olarak bir yıl önce bulup ve kullanıma almış olduğum bir programı burada sizlere anlatacağım. Programı uzun denemeler ve araştırmalar sonucu buldum. Programın özelliği, hem facebook hemde instagramda profilinizi kimlerin ziyaret ettiğini göstermekte. Profilinize kim girmiş, neye bakmış, hangi resminizi kontrol etmiş, anında göstermekte. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir konu var. Program oldukça iyi olmasına rağmen, kullanıcı şifre bilgilerini aldığından dolayı, her kullanımdan sonra, instagram ve facebook şifrenizi değiştirmeyi tavsiye ediyorum. Ben uzun zamandır kullanıyorum, bir sorun ile karşılaşmadım ancak, ne olur ne olmaz. Gün gelir program tabiri caizse, sapıtabilir . Bunun önüne geçebilmek içinde, en iyi yöntem, programı kullandıktan sonra şifre değiştirme yönünde olacaktır. Şifrenizi değiştirdikten sonra, program üzerinden hesap bilgilerinizin çalınma ihtimali yok gibi bir şeydir.

Arkadaşlar aşağıda instagram profile bakanlar progmanını detaylı ve videolu anlatımının yapılmış olduğu sitenin web adresini veriyorum. Site üzerinde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://bilgidevi.com