2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2005
    Mesajlar
    154
    İtibar Gücü
    0

    Intel artık bir platform şirketi

    intel yarından itibaren açıklayacağı yeni pazarlama stratejisi ile kendisini bir işlemci üreticisi olarak daha az öne sürecek. Yeni pazarlama stratejisi platform üreticisi olarak anılmak olacak.

    ABD'de yarın açıklanması beklenen yeni pazarlama stratejisi ile Intel kendisini işlemci üreticisi olarak anılmaktan geriye çekerek Centrino Mobile ve ev eğlencesi teknolojileri Viiv platformu ile ön plana itecek.

    1993 yılında duyurulan Pentium markasını geriye çekecek olan ve 1991 yılından itibaren uygulanan Intel Inside stratejisini de basitleştirecek olan şirket bilgisayarların içindeki işlemcileri tek çekirdekliler için "Core Solo" ve çift çekirdekliler için de "Core Duo" olarak adlandıracak.

  2. #2
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1.105
    İtibar Gücü
    0
    AMD'nin işine yarar herhalde.Zaten gelişmekte olan AMD'ye zaman kazandırır bu...INTEL işlemci piyasasından çekilmesinde...
    [center:2ddd73f8aa][/center:2ddd73f8aa]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2