2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2018
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Lightbulb İntense Keratin Eczanesi Ürünlerini Kullanan Var Mı ?

    Evde Keratin Bakım Seti Keratin Seti Fiyatları

    Saçımızın gücünü, saçlarımızın sahip olduğu keratin yapısının gücü belirler. Keratin dokusu zayıflayan saçlar, güçsüz ve dökülmeye meyilli bir yapıya bürünürler. Saç tellerinde incelme, kırılma, dökülme gibi hadiselerin meydana gelmesi ise ilerleyen aşamalarda kendisini gösterir. Saç dokusunda meydana gelen bu keratin deformasyonunu iyileştirebilmek için erken müdahale oldukça önemli. Aksi halde dökülme gibi estetik anlamda rahatsız edebilecek problemlerin önüne geçebilmek güçleşebilir.

    KERATİN BAKIM SETİ İLE SAÇINIZI CANLANDIRIN
    İntense Keratin Eczanesi laboratuvarlarında uzman dermatologların geliştirdikleri Evde Keratin Bakım Seti saçınızın ihtiyacı olan keratini doğal yollarla kazanmanızı sağlayacak yapıda hazırlandı. Bu ürün patentli üründür ve piyasada benzer damgayla satılan ürünlerin çoğu ya taklit yada keratin içermediği halde keratinli diye adlandırılmaktadır.

    İntense Keratin Şampuan
    ile İlk Bakım:
    İntense Keratin Şampuan, Keratin Eczanesi tarafından üretilmiş olan tamamen organik olarak hazırlanmış bir saç yıkama ürünüdür. İçeriğindeki doğal arındırıcılar saçın ve saç derisinin doğal yapısını bozmadan temizliğini ve bakımı yaparken, içeriğindeki yoğun saf keratin, saçın korteks ve kütikül dokusunu güçlendirerek canlanmasını sağlar at kuyruğu bitkisi sayesinde saçların hızlı uzamasını sağlar.

    Saf Keratin Serum
    ile İkinci Adım:
    Saçlarınızı İntense Keratin Şampuan ile iki defa yıkadıktan sonra ılık suyla durulamasını yaparak havlu yardımıyla kurulayın. Nemli saçlarınıza Saf Keratin Serum’u parmak uçlarınızla saç diplerine temas ettirmemek suretiyle uygulayın. Saçlarınızın bütün yapısıyla temas kurduğu anda bütünleşmeye başlayacak olan Saf Keratin Serum, kütikül dokudaki keratin pulların eksiklerini giderecek ve korteks tabakayı dolgunlaştırarak saçın güç ve esneklik kazanmasını sağlayacak.

    Keratinli Saç Maskesi
    ile Güçlü Dokunuş:
    Serum bakımını tamamladığınız saçınızın artık yapısı doğal olarak güçlenmiş ve kırık bölgelerin açıkları giderilmiştir. Şimdi saçın bütününe uygulanacak olan Keratinli Saç Maskesinin içeriğindeki multivitamin, aminoasit ve keratin desteği ile saçları tamamen güçlendirme sırası. Saçlarınıza serum sonrasında genel olarak uygulayacağınız saç maskesini 15-20 dakika saçlarınızda beklettikten sonra ılık suyla durulayın ve havlu ile sararak dinlendirin.
    Saç Derisi ile Final:
    Keratinli Saç Bakım yağı ile artık saç derisine yapacağınız uygulama, saçlı deri ve saç tellerinin ihtiyacı olan keratini tamamı ile kazandırmış olacak. Maske uygulamasından sonra saç derinize parmak uçlarınızla masaj yapmak suretiyle Keratinli Saç Bakım yağını uygulayın ve 4-5 saat sonra saçlarınızı yıkayarak durulayın.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    4
    Nöbetçi eczanelerde bu ürünler satılıyor mu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Evde Keratin Bakımı Nasıl Yapılır ?
    By hakkibulut in forum KONU DISI
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 29-01-2021, 15:00
  2. HP PAVILION G3050EA COREDUO kullanan var mı?
    By forumg in forum Mobil Cihazlar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22-01-2007, 17:00
  3. PEKİ SİEMENS CX75 KULLANAN WAR MI? YADA S75...
    By sena celik in forum Mobil Cihazlar
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 30-06-2006, 22:03
  4. 602 PCSuite'i kullanan var mı? mikrosoft ofis gibi
    By erturk42 in forum Windows & Windows Yazılımları
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 06-08-2005, 19:55
  5. Türkiye'de en çok internet kullanan il Batman
    By sainteagle in forum Kullanıcıların gönderdiği haberler
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 26-04-2005, 16:16

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2