2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    İNTERNET KAYNAKLARINI KULLANARAK PARA KAZANMAK !!!

    Arkadaşlar internette para kazanma başlığı altında bir sürü yazı okudum. Eminim sizde bu tip yazıları okumuşsunuzdur. Ve bu okuduklarım içinde bazıları mantıklı gelse de, iş parayı almaya geldiğinde çoğunun fos çıktığını gördüm ; bazılarını da yine internet aracılığıyla öğrendim.

    Örneğin bugün bir yerden okuduğum kadarıyla Surf Junky’nin 2004 den bu yana hesabı 25 $ ‘ı aşmış birisine ödeme yapmadığı öğrendim..

    Diğerlerinin de ( En azından çoğunun ) bu veya buna benzer sonuçlar doğuracağına eminim.

    Ama bazıları, örneğin paid to click siteleri, örneğin : “http://jillsclickcorner.com” ve buna benzerleri gerçekten parayı aktarıyor hesabınıza ama verdiği rakamlarlar çok küçük oranlarda..!!

    Google Adsense’yi de unutmamak lazım bir siteniz var ve Adsense reklamlarını da sitenizde gösteriyorsanız. Sitenizin içeriğine göre değişen oranlarda tıklama başı ve sayfa gösterim oranlarına göre paralar kazanabiliyorsunuz.Tabii bu işi de hilesiz ve hurdasız yapmak şartıyla. İşin içine hile karıştırdığınız zaman Adsense kesinlikle affetmiyor. Zaten bu tip hileleri de hemen anlıyorlar. Bir çok, Adsense hesabı kapatılmış kişiye şahit oldum..

    Uzun lafın kısası intenet para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil..!!

    Fakat internet kaynaklarını kullanarak ve bilinçli yatırım yaparak yaptığınız yatırım için biraz da uğraşarak küçük rakamlarla hatırı sayılır paralar kazanmak imkansız da değil…

    Peki bu nasıl olacak…!!

    Biraz ekonomiden anlayan biri paranın üç çekim alanı olduğunu bilir. Bunlar döviz, faiz(Tahvil,Bono), ve borsadır.

    Ben burada borsa kısmına değineceğim çünkü alternatifleri arasında bilinçli bir şekilde yarıtım yapıldığında en fazla para kazanılabilecek yer borsadır..

    Örneğin parasını borsada değerlendiren bilinçli bir yatırımcı her ay 100 YTL gibi bir rakamı yatırıma ayırdığında ve bunu 5 sene boyunca tekrarladığında ayda % 10 kazanması halinde ( Kazanılabilecek düzeye ulaştığını farzediyorum) 5. senenin sonunda enflasyondan arındırılmış 300.000 YTL ‘den dah fazla para kazanmış olacaktır. (Senelik enflasyonun % 10 olduğu farzediyorum.)

    Kazanabilecek düzeye erişmek için bazı borsa dökümanlarını okumak ve bazı borsa programlarını elde etmek ve kullanmayı öğrenmek kafii…


    Borsa programları ve dökümanları konusunda bilgi isteyen arkadaşlar için aşağıda bir site adresi veriyorum. Buradan her şeyi temin edebilirsiniz.



    http://borsainvision.ifastnet.com



    Not: Programlar bölümünü sadece kayıtlı üyeler görebiliyor.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    netten para kazanmak mümkünmü

    yazdıklarınızı saatlerdir okuyorum süper teklif çok yavaşmış, bunu oraya üye olan arkadaşımdan duydum..gogle tıklayarak para kazanılmadığını oğlumdan öğrendim..kendisinin binlerce üyesi olan bir sitesi var..tıklama başına para ödenseydi..şimdi sen havaide tatil yapıyor olurdun dedi bana..çocuklar geyikmi yapıyorsunuz...ne yapıyorsunuz anlayamadım..birde şuna dikkat ettim..bu mesajların en son yazılanının üzerinden aylar geçmiş..birnizin iyi dediğini diğeriniz sakın haa diyor ben bu işin içinden çıkamadım..en iyisi vazgeçeyim..herkese saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2