3 sonuçtan 1 ile 3 arası
http://www.updated.com/search/clickl...bestbuy.com&k= [shopping]&type=shop&kkwid=56810 http://www.updated.com/affiliates/pa...id=56810&bn=AA http://www.updated.com/windows/downl...56810&bn=12&k= [theblocker]&type=downloadBlocker http://www.reklamgen.com/?fn=newuser...efnum=00008444
  1. #1
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    0

    İNTERNETTEN PARA KAZAN


  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    0
    LÜTFEN OKUYUNUZ..

    Üyelik ücreti ne kadar?
    Sitemize üyelik tamamen ücretsizdir.

    Üyelik ve aktivasyon işlemimi tamamladım, şimdi ne yapmalıyım, kendime nasıl üye bağlayacağım?
    Tek yapmanız gereken kendinize olabildiğince çok üye bağlamaktır. Bu işlemi nasıl yapacağınızla ilgili bilgiyi sisteme giriş yaptığınızda ana sayfada bulunan Bazı Bilgiler başlığı altında bulabilirsiniz.

    Kayıt işlemini tamamladım ama 24 saat geçmesine rağmen halen email aktivasyon şifrem gelmedi? Ne yapmam gerekiyor?
    guvenlik@reklamgen.com adresine kayıt olduğunuz emailden kullanıcı adınızı içeren ve aktivasyon şifrenizin gelmediğini açıklayan bir email atınız. En kısa sürede geri dönüş yapacağız.

    Aylık gelirim ne kadar olacak?
    Sayın kullanıcılarımız kesinlikle hayal satmak istemiyoruz. Biz kimseye şu aşamada şu kadar kazanabilirsiniz taahhüdü vermiyoruz. Oldukça yeni bir site olmamıza rağmen kullanıcı sayımız çok hızlı bir şekilde artmaktadır, ama şu anda herhangi bir reklam kampanyamız bulunmamaktadır. Ancak şunu net olarak söyleyebiliyoruz ki, mutlaka ama mutlaka reklam alacağız.

    Ne zaman para kazanmaya başlayacağım?
    Şu ana kadar reklam vermek isteyen olmadı ama kullanıcı sayımız bu hızla artarsa reklam almamız çok sürmeyecektir. Ama şu konuya dikkat çekmek istiyoruz ki kendisine az kullanıcı bağlı kullanıcılarımız kazanacakları miktarlar oldukça az olacaktır.

    Kazandığım parayı ne zaman ve hangi ödeme yoluyla alacağım?
    Hesap bakiyeniz 100 YTL'ye ulaşmadan para ödemesi yapamıyoruz. Hesap bakiyeniz bu miktara ulaştığında sol menüde bulunan Banka Hesabım işlemi aktif hale gelecektir. Havale ve eft yoluyla ödeme şekillerimiz kesinleşmiştir. Ancak web tabanlı PayPal gibi sistemleri de kullanmayı düşünüyoruz.

    Reklamlardan nasıl haberim olacak?
    Kullanıcılamızla toplu iletişimde sadece kurmuş bulunduğumuz google grup kullanılacaktır. Bu gruba katılım için lütfen aşağıdaki 2 adımı uygulayın.
    1. sitemize kayıtlı email adresinizden reklamgen_official-subscribe@googlegroups.com email adresine boş bir email atınız.
    2. google tarafından size gönderilecek olan davetiyeyi onaylayınız.

    GRUP ADRESİ : http://groups.google.com/group/reklamgen_official

    Ne tür reklamlara dahil olacağım?
    Email ve cep mesajı yoluyla reklamlarımız olacaktır. Ama reklamın ayrıntılı içeriğine reklam alacağımız firma/kişi karar vereceğinden şu anda bununla ilgili net bilgi veremiyoruz.

    Kendime ait web sitem var ve siteme linkinizi koymak istiyorum, ama logonuza ihtiyacım var? Kimden isteyeceğim?
    tanitim@reklamgen.com adresine kayıt olduğunuz emailden kullanıcı adınızı, web sitenizin adresini ve logo istediğinize dair bir email atınız. En kısa sürede geri dönüş yapacağız.

    Reklam vermek istiyorum, kiminle bağlantıya geçeceğim?
    reklam@reklamgen.com adresine nasıl şekilde reklam yapmak istediğinizi açıklayan bir email atınız. En kısa sürede geri dönüş yapacağız

  3. #3
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    0
    http://www.reklamgen.com/?fn=newuser...efnum=00008444 TIKLA ÜCRETSİZ ÜYELİKLE PARA KAZANMANIN TADINA VAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2