Merhaba arkadaşlar. günümüzde internetten para kazanan bir çok şahıs var. bunun da türlü yolları var. kimi xticaret yoluyla. kimi anket doldurarak, kimi de reklam tıklayarak yada mailine gelen reklamları okuyarak belli bir gelir elde ediliyor.
size vereceğim sitelerde yukarıda anlattığım gibi reklam kaynaklı siteler ve gerek reklamlara tıklayarak, gerek verilen görevleri yerine getirerek gerekse anket doldurarak bu sitelerden belli oranda gelir elde edebilirsiniz. yapılacak iş çok çok basit. herşeyden önce bir paypal hesabınızın olması gerekir. bunun için Para Gönderme, Para Aktarma, Mağaza Hesabı - PayPal Türkiye'de - PayPal sitesine girerek bir hesap açmalısınız. bunu bir internet bankası gibi düşünün. sitelerden kazandığınız miktarları bu hesaba, bu hesapta da kendi banka hesabınıza aktarabilirsiniz. herhangi bir komisyon alınmamaktadır.
aşağıda sizlere vereceğim linkler bu işi profesyonelce yapmakta ve ödemeleri kesindir. (bunu özellikle belirtmemin sebebi bu işi yapan sahte sitelerin çokça olmasıdır.) hepinize bol kazançlar diliyorum.




dollarsincome.com - Real Online Job to Make Real Money


CashnHits : Cheap Advertising, High Quality Traffic


https://www.twickerz.com/?ref=ramazanbulut


Paid to Click Advertising at ClixSense


http://www.earneasycash.info/index.php?ref=ramazanbulut


Cashtream | Your Income Stream


Redirecting to leaseweb.com


eBuxer.com : Welcome to eBuxer.com !


Redirecting to leaseweb.com


BUXP - Exclusive Revenue Sharing Network


NatureBucks - Members - Register


GPTFREEOFFERS - Members - Register


Www.GptWeeds.Com - Members - Register


www.1cpaleads.com - Members - Register


MyBrowserCash


CashClubInternational.com ::: CCI