2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    Thumbs up İnternetten Satış Ortaklığı İle Ciddi Paralar Kazanabilirsiniz


    İnternetin içinde bulunduğumuz zamanda ve gelecekte en önemli iş sahalarından biri olduğunun ve aslında nasıl yapılacağı bilindiğinde sizlere ne kadar fazla para kazandırabileceğinin farkında mısınız?
    Dünya da milyonlarca Türkiye ‘de binlerce kişinin kullandığı internetten para kazanma yöntemi olan affilate marketing ( satış ortaklığı sistemi )ile bütün gün boyu çalışmak zorunda olmadan istediğiniz zaman çalışabileceğiniz kendinize ait bir işin sahibi olabilir, çok iyi paralar kazanabilir ve bunu otomatikleştirebilirsiniz.
    Öncelikle bilinmesi gereken konu; satış ortaklığı sisteminin daha önce duymuş olabileceğiniz anket doldur para kazan ,tıkla para kazan oyun oyna para kazan gibi saçma sapan yöntemler ile kesinlikle alakası olmadığıdır. Satış ortaklığı sistemi dünyada bazı üniversitelerde bile eğitimi verilmeye başlanmış olan ciddi bir meslektir.

    Satış Ortağı Nasıl Olunur ? Kimler Yapabilir ?

    Satış ortaklığı basit seviyede internet kullanabilen ve internetten para kazanmak isteyen herkes tarafından kolaylıkla yapılabilecek bir iştir. Nasıl satış ortağı olunacağı konusunda ise belirtmek gerekir ki önemli olan satış ortağı olmak değil bu işi iyi yapmaktır. Satış ortaklığı maaşlı bir iş değildir ,satış ortağı yaptığı satış üzerinden komisyon alarak internetten para kazanır, yani çok kazanmak için çok satış yapmak gerekir. İyi satış yapmak için ise internetin ürün tanıtımı ve reklamı için var olan platformlarını iyi kullanmak gerekir.

    Genelde satış ortaklığına yeni başlayanlar internet üzerinden nasıl ürün tanıtımı ve pazarlaması yapılacağı konusunda bilgi sahibi olmadıkları için satışta gerçekleştiremezler, netice itibari ile de kısa bir süre sonra bu işi yapmaktan vazgeçerler. Oysa ki internet ürün tanıtımı ve pazarlama için dolayısıyla da internetten para kazanmak için çok müsait bir mecradır. Ürün sahipleri bu nedenle ürünlerini satış ortaklığına açarlar çünkü internet kısa zamanda çok sayıda satış ortağına ulaşmaya ve onlar aracılığı ile de yüzbinlerce hatta milyonlarca müşteriye ulaşmaya dakikalar içerisinde imkan verir.

    Fakat her işte olduğu gibi bu işinde incelikleri vardır. Özellikle internetten tanıtım ve pazarlama yaparak satış gerçekleştirmek için internetin nasıl kullanılması gerektiğini bilmek gerekir, bunlar bilinmeden satış ortaklığı ile internetten para kazanmak mümkün olamaz bu konular iyi öğrenildiğinde ve uygulandığında ise çok ciddi kazançlarıda beraberinde getirir. Dünyada satış ortaklığı konusunda eğitim veren bir çok kitap bulunmaktadır. Türkiye de ise bu eğitimi veren ve bir rehber olarak satış ortaklığını öğreten GooMass eğitim kiti bu konudaki başarısı ile ön plana çıkmış önemli bir kaynaktır bu alandaki diğer kaynaklara kıyasla goomass internetten para kazanma konusunda satış ortaklığı için özellikle sermayesiz bir şekilde ürünlerin nasıl tanıtılıp pazarlanacağını en iyi anlatan eğitim seti olarak ön plana çıkmıştır.

    Zaman ,mesai, mekan kavramlarından bağımsız olarak ,dünyanın yeni ticaret sistemi affilate marketing ( satış ortaklığı )ile internetten para kazanmak için Goomass Eğitim Kiti resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
    www.goomass.com


  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    konu güncel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Satış Ortaklığı ( Affiliate Marketing ) Kazanç Kanıtlarım
    By gyigit71 in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 12-12-2012, 19:55
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01-11-2012, 22:34
  3. Satış Ortaklığı Hakkında Genel Bilgi
    By nettepara in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23-01-2012, 04:10
  4. Satış ortaklığı ile kazandığım paranın kanıtı
    By testmans in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 11-01-2012, 17:07
  5. Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 05-02-2010, 19:21

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2