Site İsmi: izolasyontr.com
Google PageRank: 3
Açılış Tarihi: 2010
Site İçeriği: İzolasyon ve Çatı Sistemleri


İzolasyon bildiğiniz üzere bir çok yapıda hala sorun olabilmektedir. Özellikle su izolasyonunda uygulamada yapılan hatalar veya ürün seçimindeki yanlışlıklar, inşaat malzeme teknolojisinin geldiği noktayı düşünürseniz sorun olması biraz ilginç gelebilir. Bizim ülkemizden daha çok yağış alan ülkeler olduğu kesin peki bu ülkelerde yapılan uygulamalar veya kullanılan ürünler nelerdir ki suyun sebep olduğu sorunları çok rahat, uzun ömürlü ve kesin bir şekilde çözebilmektedirler.

Nanoteknoloji ile geliştirilen izolasyon ürünleri nerdeyse kullanıcı hatalarını dahi minimize etmiş durumda ve herkesin rahatlıkla uygulamasına izin veren ürünler. Tabikide izolasyon başlı başına deneyim ve tecrübe istediği için bu tarz ürünlerin kullanımındada dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunmakta. Polymer teknolojisi ile üretilen ürünlerde yine elastikiyet, üzerinde su göllenmesine izin veren ve güneş ışınlarından etkilenmeyecek şekilde dizayn edilmiş durumdalar. Bu iki ürün grubu harici birde profesyonellerin kullandığı likit kauçuk var bunu ayrı bir yer açmak gerekir.

Likit kauçuk yani liquid rubber, barajlar, gökdelenler, gemiler, tüneller, göletler ve en son olarakta evlerimizin temel ve teraslarında kullanılabilecek olan su geçirimsizliği mükemmel, elastikiyet, yapışma mukavemeti, delinmeme özelliği gibi çok üstün özellikler içeren bir su izolasyon ürünüdür. Özellikle kauçuğun kendi ömrü literatürde 50 yıl ve üzeri olduğu için vermiş olduğu uzun hizmet ilede diğer izolasyon ürünlerinden ayrılmaktadır. Havasız airless makinalar yada rulo ile uygulanabilme özelliği gösteren liquid rubber, Amerika, Kanada ve Rusya’da en çok tercih edilen izolasyon ürünüdür.

Biz ırmak izolasyon olarak uygulamasını yaptığımız projelerde nanoteknoloji, polymer teknoloji ve likit kauçuk teknolojisi içeren ürünleri tercih etmekteyiz. Sorunsuz, uzun ömürlü, zorlu hava şartlarına uyumlu ve dayanıklı bu ürünler ile yapılan uygulamalarla müşterilerimize konforlu ve sağlıklı yaşam alanları sunmaktayız. Teras izolasyonu, temel izolasyonu, çatı izolasyonu ve havuz izolasyonları ile ilgili web sitemiz www.izolasyontr.com'u ziyaret edebilir. İzolasyon ile ilgili soru ve sorunlarınızı bize iletebilirsiniz.

Sizleride su sorunlarından kurtulmuş müşterilerimiz arasında görmek dileğiyle..