2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    May 2019
    Mesajlar
    224
    İtibar Gücü
    5

    Kanvas Tablo Nedir?

    Kanvas Tablo Nedir?
    Kanvas Tablo, kelime manası olarak İngilizce de tuval anlamına gelmekte olup Türkçeye de canvas kelimesinden geçmiştir. Canvas ya da kanvas kelimesi genel olarak resim sanatı ile beraber değerlendirilir ve geniş bir anlamda kullanılır. Kanvas tablo modelleri ile ilgili olan Tuval kelimesi sanat alanında daha yoğun kullanılmaktadır.
    Kanvas tablolar kullanılan tuvalin üzerine, dijital baskı tekniği yöntemiyle hazırlanan resim ve çizimlerin çoğaltılarak elde edilmesi ile üretilmektedir. Dijital baskı makinelerinde, bez ve benzeri yüzeyler üzerine uygulanabilen bir çoğaltım tekniğidir.
    Kanvas, kelimesi Türkiye de sanat literatüründe çoğunlukla dijital kanvas tablo alanında kullanılmaktadır. Görseller, posterler ve çeşitli çizimler uygun programlar aracılığı ile Canvas tablo baskı makinesinde çoğaltılır.
    Baskı işleminden sonra kuruma süresi, yüzey koruma çalışmalarının yapılması sağlanır. Yüzey koruması, kullanılan makineye ve mürekkebin türüne göre değişir.
    Kanvas tablolarda genellikle pamuk ve sentetik malzemelerden hazırlanan ürünler kullanılır. Ayrıca tuval yüzeylerine genel olarak kimyevi bir solüsyon uygulaması yapılmaktadır.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2021
    Yer
    Russia
    Mesajlar
    8
    İtibar Gücü
    0

    ãèäğà ñàéò

    Kanvas Tablo Nedir? - Cevapla - Æåëàåòå óçíàòü î ìàğêåòïëåéñå,ãäå âîçìîæíî ïğèîáğåñòè òîâàğû îñîáîé êàòåãîğèè,íàïğàâëåííîñòè, êîòîğûå íå íàéäåøü áîëüøå íè íà îäíîé òîğãîâîé îíëàéí-ïëîùàêå?  òàêîì ñëó÷àå êëèêàé è ïåğåõîäè íà êğóïíåéøóş ïëîùàäêó ÃÈÄĞÀ:https://hydraruzxpnew4fonion.top Çäåñü âû âñåãäà íàéäåòå ïîäõîäÿùèå ïîçèöèè òîâàğîâ íà ëşáîé âêóñ. Hydra Onion çàíèìàåò ïåğâîå ìåñòî â ğåéòèíãå Ğîññèéñêèõ ÷åğíûõ ğûíêîâ, ñ÷èòàåòñÿ îäíèì èç ñàìûõ ïîïóëÿğíûõ ñàéòîâ ñåòè TOR. Ìàğêåòïëåéñ îñîáûé â ñâîåì ğîäå — ñäåëêè ñîâåğøàşòñÿ â ëşáîå âğåìÿ ñóòîê íà òåğğèòîğèè ÑÍÃ, øèôğîâàíèå ñàéòà ãàğàíòèğóåò ìàêñèìàëüíóş àíîíèìíîñòü. hydra onion hydra òîğ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Rölyef Tablo Çeşitleri ve Modelleri
    By megahome in forum KONU DISI
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17-01-2022, 11:46
  2. Rom nedir? işevi nedir
    By radef in forum Anakart (Mainboard)
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 16-10-2020, 20:46
  3. Dreamweaver Tablo Sorunu
    By 22646 in forum Webmaster Alanı - Web tasarımı, web programlama vs
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 08-03-2009, 20:42
  4. Tablo
    By mehmettev in forum KONU DISI
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 24-05-2007, 08:33
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 28-10-2006, 12:54

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2