Türkiye Bilişim Derneği, geleneksel Bilişim `05 etkinliğini bu yıl 9-11 Kasım günleri arasında Ankara`da düzenleyecek.

Ankara`nın yeni kongre merkezi Sheraton Convention Center`da gerçekleştirilecek etkinliğe katılanlar, Türkiye`nin gelecekte olması gereken yer için yapılabilecekleri eylem adımlarına dökecek, çözüm önerileri üretecek, temel politikaların şekillenmesine katkıda bulunmaya çalışacak.

TBD`nin, ülkemizin geleceğinin sadece teknoloji tüketmek değil teknoloji üretmekten geçtiğine inanarak "Geleceği Yönetin" sloganıyla düzenlediği etkinliğe, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da katılması bekleniyor. Çok sayıda yerli ve yabancı konuşmacının katılacağı etkinlikte, katılımcı firmaların ürün ve hizmetlerini sergileyebilecekleri bir de fuar düzenlenecek.

Bilişim `05 kapsamında, "22. Ulusal Bilişim Kurultayı", "Yerel Yönetimlerde Bilişim", "Bilişim Teknolojileri Işığında Bilişim (BTIE 2005)" ve "E-Oyun" ana etkinliklerinin yanı sıra sektörel çözümlerin tartışıldığı özel oturumlar ve günler de düzenlenecek. 3 gün sürecek olan etkinlikler, 10 paralel salonda gerçekleştirilecek.

Etkinlikte, TBD tarafından bilişim sektöründe başarılı bulunan kişi, kurum, kuruluşlara ödüller verilecek.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak, katılım şartlarını öğrenmek ve kayıt yaptırmak için http://bilisim05.tbd.org.tr adresi ziyaret edilebilir veya 0312 479 34 62 numaralı telefonu aranabilir.
(Hürriyetim)