Web Hosting sunan farklı şirketler vardır. Bu şirketlerin genellikle Hosteller denir. Bazı bu yüzden sanayi denilen alan bir sürü kazandık ve çok para yapıyoruz, ama bu bizi durdurmak olmamalıdır, Eğer istiyorsanız, iş başlatmak için. Sadece bir Tanrı planı ve bir çok girişim gerekir. Muhtemelen senin gibi ben de bu iş ve profesyonel gibi görünüyordu bir yorum nasıl işe yaramış hakkında bir çok şey okumak için bu yüzden durdurmak ve iyi bir internet ağı olmadan çalıştırmak zorunda kalacak birkaç iyi bilgisayarlara sahip olması gerekir iş yapmak olduğunu söyledi Shou tam hızda Run ld.

linux hosting

Ben bu konuda düşündüm ve sonra nasıl olacağını düşünme güldü Eğer güç kapalı gidecek ya da yanlışlıkla ben benim internet sağlamak benim fatura ödemek için unutacaktır. Ama bu bir şaka olarak kabul edilmelidir, çünkü bu olacak şansı bir yeri vardır. İnternet biz bu gün yaşıyoruz Web Hosting kendi iş oluşturma olanakları bir sürü veren ve amacıyla mümkün olduğunca çok şey bulmak için sadece Google veya başka bir arama motoru kullanmanız gerekir. Bir uzmanın görüşü, özellikle bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilseniz bir artı olacaktır. Temelde, bu iş dışarı başlangıç için adımlar şunlardır: sen de Hosting ihtiyacınız internet barındırma sunabilir önce ya da bir sunucu gerekir. Eğer paylaşılan barındırma sunmak ve size gereken alanı vermek isteyen bir şirkete başvurmanız gerekir daha ilk seçim için gitmeye karar verirseniz. İhtiyacınız olan alana bağlı olarak size sahip olacak müşterilerden kurtarabilirsiniz para belirli bir miktar ödeyecek.

linux web hosting

Eğer web hosting için ödeme en azından para yapabilirsiniz sırayla müşterilerine sahip olduğundan emin olmak gerekir. Bunun Için müşterileriniz için fiyat hesaplamak nasıl çok önemlidir. İşiniz başarı için garanti edilmez, bu nedenle daha fazla üç ay için hosting şirketi ile sözleşme kapatmayın nasıl şeyler hareket olduğunu görene kadar, çünkü bu bazı para kazanmak ve onları vermek için değil yapıyoruz.