Özel bitki karışımlı AKTİF YAŞAM ÇAYI zinde ve formda kalmak için ideal bir ürün. Özel formül ile hazırlanan Aktif Yaşam Çayı tamamen doğal bitkilerden oluşur, içerisindeki etken maddeler vücudun fazla yağlardan kurtulmasına yardımcı olur.

Özel bitki karışımlı AKTİF YAŞAM ÇAYI zinde ve formda kalmak için ideal bir ürün. Özel formül ile hazırlanan Aktif Yaşam Çayı tamamen doğal bitkilerden oluşur, içerisindeki etken maddeler vücudun fazla yağlardan kurtulmasına yardımcı olur. Düzenli kullanıldığında vücut üzerindeki etkisi daha iyi sonuç vermektedir. Zinde ve formda kalmak isteyenler için Aktif Yaşam Çayı, doğal bir dost.

Aktif Yaşam Çayı özel formülü doğal bitki karışımı ile kilo probleminde, bağırsak tembelliğinde sindirim ve gaz şikayetlerinde en iyi diyet destekleyicidir. Öğünlerden önce 1 fincan içildiğinde fazla yemek yemenizi ve acıkmanızı engeller. Kolestrolü düşürmede ve tansiyonu dengelemede yardımcıdır.

İçindekiler : Kayısı, Biberiye, Sandaroz, Kitre, Şahtare, Funda yaprağı, Sinameki, Rezene, Defne Yaprağı, Anason, Portakal, Kekik, Mersin yaprağı, Papatya, Ardıç tohumu

Kullanım şekli: Bir süzen poşeti fincanınıza koyup üzerine yeni kaynamış su ilave edilerek 3-5 dakika demleyin. Arzunuza göre tatlandırabilirsiniz.

Sabah öğlen ve akşam günde üç defa AÇ KARNINA içilmesi önerilir.

Ürün hiçbir kimyasal madde içermeyip, bitkisel çaydır.

Bilinen hiçbir yan etkisi bu güne kadar görülmemiş olup,sadece çok sık tuvalete çıkmanızı sağlar.

Ürünlerimizi çok özel formülüyle CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Tıbbi ve Aromatik ürünler Fakültesi mezunu Abdurrahman MUSLU tarafından üretilmektedir. Ürünlerimiz 21.09.2011 tarih ve G31-1344 sayılı sicil numarası ile ilgili bakanlıkça kayıt altına alınmıştır.

Ürün hakkında detaylı bilgi için TIKLAYIN