3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0

    lütfen yardım edin

    bilgisayarın parcaları asus proactive anakart p4 3.00 HT islemci 1 GB RAM Nvidia GeForce 6600 GT SLI bağlı deil 40 ve 80 GB lik iki sabitdisk kasa feel hurricane 3 tane fan var 350 W güc kaynağı var 2 tanede cd sürücü var.

    Ben bu bilgisayarı ilk aldığım da gayet hızlı calısıyodu alalı bi yıl oldu simdi bilgisayarda gözle görülür bi bicimde yavaslama var arada format cektirdim düzelme olmustu. fanlardada bi sorun var bilgisayarı ii soğutamıyolar , güc kağnağında sorun varmı emin deilim simdi formatmı cektiriyim yoksa ram yada fan mı alıyım yada güç kaynağınımı deiştiriim ne yapcağımı bilmiom plssss help meee

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Ksanın içini ve fanları güzel bir temizleyim. Sıcaklık yükseldiğinde işlemci saat hızını otomatik düşürüceğinden yavaşlamayı bu yapıyor olabilir. Daha sonra temiz bir sistem kurup performasnına tekrar bakın.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0
    kasayı ve fanları temizledim birazda iii oldu yardım icin tsk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2