MEB haberlerine anında göz atmak isteyenlere onlarca site eşlik edecektir. Örneğin memurlar ya da personeller için ayrı bültenlerin hazırlanmasına özen gösterilir. Çalışanları yakından ilgilendiren çoğu konu ele alınır. Mesela Meb personel haberleri eşliğinde:

  • Mevcut personel alımlarına ilişkin tüm detaylara netlik kazandırılır.
  • Alım şartları ya da yıllık maaş genelgeleri gibi çeşitli konular ele alınır.

Memurlar yeni görev tanımlarından zamlı maaşlara kadar pek çok konuyu değerlendirmeye başlar. Üstelik alınan yeni kararların ‘son dakika’ manşetleri ile beraber sergilenmesi dikkatlerden kaçmaz. Bu yolla anında haberler olmanıza özen gösterilir. Örnek vermek gerekirse Ajanskamu çalışan kesime dair güncel haber paylaşımlarına devam etmekte.
Memurlara Dair Güncel Haberler
Öğretmen haber olarak ayrı bültenlerin dahi sıralanması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle de öğretmen alımlarının olduğu dönemde bu detaylar göz önünde bulundurulur. Mesela alım şartları, şehirler ya da taban – tavan puan gibi tüm detaylar gözler önüne serilir. Bu detaylar:

  • İlgili bakanlığın onayına göre gözler önüne serilir.
  • Bakan açıklamalarının sıralanmasına ayrıca özen gösterilir.

Yani bültenlerin haber kaynağına gönderme yapılır. Güvenilir haber içerikleri için kaynağın belirtilmesine ayrı bir önem verilir. Gerek açıklamalar gerekse genelge paylaşımlarına bu yüzden geçilir. Vatandaşların net ve güncel haberlere göz atmalarına özen gösterilir. Neticesinde çoğu konuyu değerlendirmelerine olanak sağlanır. Mesela memurlar gibi kamu çalışanlarına dair içerikler hazırlanır ve merak edenlere sergilenir.