3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Donanımcı Array chewbacca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Yer
    Shili
    Mesajlar
    528
    İtibar Gücü
    17

    Thumbs up Medal Of Honor:Airborne Demo

    İkinci Dünya Savaşı’na ilgisi olanlar; 101th Airborne Division’ı ve de o ekip üzerine kurulu ünlü dizi “Band of Brothers”ı (Kardeşler Takımı) çok iyi bilirler. MOH:Airborne’da da Boyd Travers adlı karakterimizle 82. Hava İndirme ile beraber tehlikeden tehlikeye atılacağız. Oyunun önceki versiyonlarında eksikliğini hissettiğimiz hareket özgürlüğünün ve serbestliğin olmayışı Airborne’da giderilmiş. Oynanış, tamamen hareket serbestisi üzerine gelişiyor. Adından da anlaşılacağı gibi, oyun boyunca çoğu göreve uçaktan paraşütle atlayarak başlıyoruz. Atladıktan sonra paraşütümüze yön vererek kendimiz için en korunaklı ve operasyona en uygun bölgeye inmeye çalışıyoruz. Mevzilerin arkasına düşmeye çalışırken birden ters bir rüzgarla kendinizi Nazi siperlerinde bulursanız şaşırmayın; zaten o durumda şaşıracak kadar çok da yaşayamazsınız. Bir başka güzel yenilik ise aynı serbesti, oyundaki araçlar için de sağlanmış. EA, bu oyun için Jeep ile anlaşarak; ikinci Dünya Savaşı’nın ekol araçlarından olan Willy ve daha birçok Jeep marka arazi aracını birebir oyuna taşıma şansı bulmuş. Araçlar hem single hem de multiplayer savaşlarını iyice zenginleştirecek. Artık araçları istediğimiz gibi arazinin her yerinde sürebileceğiz. Multi oyunlarda ise bir kişi aracı sürerken diğeri 30 kalibrelik makinelinin başına geçebilecek. Kısacası bu oyun büyük ölçüde oyuncunun seçimleri üzerine kurulu; oyuna başlayacağınız yerden takip edeceğiniz taktiğe kadar her şey size kalmış.
    (Oyunun Boyutu 1.27. GB)

    Oyunu yüklemeden önce bu siteye girin ve oyunun bilgisayarınızda nasıl çalışacağını test edin eğer seviye minumumun altındaysa hiç indirmeseniz daha iyi.Link:

    System Requirements Lab


    Oyunun Download Linki:
    http://www.gezginler.net/modules/myd...t.php?lid=5108
    Konu chewbacca tarafından (27-09-2007 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Uzman Array MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Buca/İzmir
    Mesajlar
    2.233
    İtibar Gücü
    20
    paylaşım için teşekkür ederiz.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    May 2008
    Mesajlar
    9
    İtibar Gücü
    0
    thanks..........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2