Metin2 oyunu 2006 yılında hayatımıza girmiş olan çok oyunculu MMORPG tarzı bir oyundur. 2010 yılına kadar altın çağını yaşamış olan oyun sonrasında düşüşe geçsede, son yıllarda tekrar oyun severlerin bir araya gelerek canlandırdığı bir online oyun haline gelmiştir.

Türkiye, Asya, Avrupa gibi bir çok serverı olan oyunda aynı zamanda pvp adı verilen özel serverlerda bulunmakta. Pvp serverlarda bir çok avantaj olup oyun oynamak daha kolay olsada, resmi serverlarda oynamak bir çok oyuncu için daha tercih edilesi bir durum. Bu sebeple önemli olan resmi ve kapanma ihtimali olmayan serverlerın oyuncusu olamak. Durum böyle oluncada bir çok oyuncu charlarını daha hızlı kasa bilmek için metin2 hile'ye başvuruyor.

Metin2 tr hile yapılması durumunda sistem kontrolcüleri sizi yakalyabilir ve hesabınızı süresiz olarak banlayabilirler. Bu sebeple hile yaparken dikkatli olmalısınız. Şuanda oyuncular içerisinde en çok tercih edilen metin2mod levelbot hilesidir. Nasıl yapılacağını mt2hile.com isimli web sitesini ziyaret ederek öğrenebilir, videolu anlatımları ve edinmeniz gereken uygulamaları öğrenebilirsiniz.